Перетинала державний кордон з двома каністрами бензину: фітнес-тренерка Ксенія Литвинова розповіла у «Сніданку з 1+1», як поверталася з Німеччини до України

Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова повернулася до України: подробиці у "Сніданку з 1+1".

Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова, яка є постійним експертом зі питань фізичного розвитку у "Сніданку з 1+1", розповіла сьогодні, як поверталася до України з Німеччини. Ксенія відвідала студію "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ранкова зарядка дає в 5-10 разів більше енергії, ніж кава», – фітнес-тренерка Ксенія Литвинова розповіла, як сформувати звичку регулярно виконувати зарядку

Ксенія Литвинова розповідає, що від початку війни деякий час жила у західній частині України. Але змушена була перетнути кордон, оскільки продовжувати сплачувати оренду стало фінансово дуже важко. На жаль, в один день Литвиновій підняли ціну за оренду квартири з 6-ти до 20-ти тисяч гривень, тож іншого виходу, ніж тимчасово поїхати за кордон, жінка не бачила. Так вона опинилася в Німеччині, а днями повернулася звідти до України на власному автомобілі.

"Сніданку з 1+1" Ксенія Литвинова зізналася, що через дефіцит пального в Україні везла з собою бензин. Фітнес-тренерка розповідає:

"Звісно, я везла його не продавати. Я купила в Німеччині 2 каністри, потім заїхала на польську заправку і залила в них бензин. Я не знала, чи мене пропустять з бензином через кордон, але вирішила ризикнути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли зникне дефіцит бензину в Україні та чи подорожчає ще більше пальне в червні: передбачення екстрасенса

Ні на польському, ні на українському кордоні до Ксенії не виникло жодних питань чи претензій з боку митників за завезений бензин. На нашому кордоні Ксенію навіть впізнали, сказавши:

"Ви Литвинова? Ви з 1+1? Їдьте".

Таким чином, завдяки запасам бензину, Ксенія Литвинова спокійно змогла доїхати додому на власному автомобілі. Про деталі цієї поїздки фітнес-тренерка розказує:

"Я ще заїхала до Луцька, поїла борща, там мене зустрів чоловік з квітами".

Ксенія зізнається, що дуже щаслива нарешті опинитися вдома. І їй дуже подобається настрій людей в Україні: не песимістичний, а оптимістичний. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз військових дій на літо 2022 від астролога: названо критичну для України дату

Далі Ксенія у студії "Сніданку з 1+1" провела руханку разом з Русланом Сенічкіним, Костянтином Грубичем та Людмилою Барбір. Дивіться, як це було:

Loading...

Більше новин