У холодну пору року усі намагаються зігрітися за допомогою різноманітних напоїв. Проте, щоб взимку кава чи чай смакували ще дужче, до них можна приготувати смачний десерт. У програмі «Сніданок з 1+1» телекулінар Руслан Сенічкін поділився рецептом хрумкого шоколадного печива «Біскотті».
Біскотті – це італійський десерт. Вперше його приготували в Тоскані ще на початку 18 століття. У перекладі з італійської «Біскотті» означає двічі запечене.
Читайте також: Низькокалорійний десерт із хурмою за рецептом Руслана Сенічкіна.
ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця - 2 шт
Інжир - 40 г
Какао - 1 ст. л.
Чорнослив - 70 г
Борошно - 100 г
Шоколад - 100 г
Волоські горіхи - 100 г
Цукрова пудра - 100 г
Читайте також: Цукерки, які можуть вбити: Олексій Душка перевірить якість солодощів (результати голосування).
ПРИГОТУВАННЯ
Пам’ятайте, щоб яйця добре збивалися, вони мають бути холодними, - каже Руслан Сенічкін.
Чорнослив можна замінити курагою, - каже телеведучий.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко.
Печиво варто подавати з напоями, адже воно доволі сухе, - зазначає Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом ніжного шоколадного суфле.