Рецепт хрумкого шоколадного печива від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Секрет приготування італійського печива «Біскотті» від ведучого 1+1.

Поделиться:

Шоколадний торт з гарбузово-помаранчевим кремомУ холодну пору року усі намагаються зігрітися за допомогою різноманітних напоїв. Проте, щоб взимку кава чи чай смакували ще дужче, до них можна приготувати смачний десерт. У програмі «Сніданок з 1+1» телекулінар Руслан Сенічкін поділився рецептом хрумкого шоколадного печива «Біскотті».

Біскотті – це італійський десерт. Вперше його приготували в Тоскані ще на початку 18 століття. У перекладі з італійської «Біскотті» означає двічі запечене. 

Читайте також: Низькокалорійний десерт із хурмою за рецептом Руслана Сенічкіна.

ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця - 2 шт

Інжир - 40 г

Какао - 1 ст. л.

Чорнослив - 70 г

Борошно - 100 г

Шоколад - 100 г

Волоські горіхи - 100 г

Цукрова пудра - 100 г

Читайте також: Цукерки, які можуть вбити: Олексій Душка перевірить якість солодощів (результати голосування).

ПРИГОТУВАННЯ

  1. В блендер розбити яйця та збити їх.

Пам’ятайте, щоб яйця добре збивалися, вони мають бути холодними, - каже Руслан Сенічкін.

  1. До збитих яєць додаємо цукрову пудру. Усе перемішати в блендері до білої піни.
  2. Почистити волоські горіхи, подрібнити та вкинути у масу з яєць та цукрової пудри.
  3. Інжир та чорнослив порізати на дрібні шматки і також додати у блендер.

Чорнослив можна замінити курагою, - каже телеведучий.

  1. Шоколад натерти на терці і висипати у блендер. У кінці додати какао та борошно. Усе ретельно перемішати у блендері.
  2. Дошку посипати борошном і викласти усе тісто. Розминати кілька хвилин, утворивши кулю.
  3. Шар тіста розрізати навпіл. З кожної частини зробити ковбаски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко.

  1. Деко вистелити пергаментом. Туди викласти готові бруски з тіста.
  2. Запікати в печі при температурі 180 градусів впродовж півгодини.
  3. За 7 хв. до готовності бруски потрібно нарізати на невеликі шматочки. Потім знову викласти на деко і запікати решту часу.

Печиво варто подавати з напоями, адже воно доволі сухе, - зазначає Руслан Сенічкін.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом ніжного шоколадного суфле.

Новости по теме