Рецепт хрумкого шоколадного печива від Руслана Сенічкіна
Секрет приготування італійського печива «Біскотті» від ведучого 1+1.
Шоколадний торт з гарбузово-помаранчевим кремомУ холодну пору року усі намагаються зігрітися за допомогою різноманітних напоїв. Проте, щоб взимку кава чи чай смакували ще дужче, до них можна приготувати смачний десерт. У програмі «Сніданок з 1+1» телекулінар Руслан Сенічкін поділився рецептом хрумкого шоколадного печива «Біскотті».
Біскотті – це італійський десерт. Вперше його приготували в Тоскані ще на початку 18 століття. У перекладі з італійської «Біскотті» означає двічі запечене.
Читайте також: Низькокалорійний десерт із хурмою за рецептом Руслана Сенічкіна.
ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця - 2 шт
Інжир - 40 г
Какао - 1 ст. л.
Чорнослив - 70 г
Борошно - 100 г
Шоколад - 100 г
Волоські горіхи - 100 г
Цукрова пудра - 100 г
Читайте також: Цукерки, які можуть вбити: Олексій Душка перевірить якість солодощів (результати голосування).
ПРИГОТУВАННЯ
- В блендер розбити яйця та збити їх.
Пам’ятайте, щоб яйця добре збивалися, вони мають бути холодними, - каже Руслан Сенічкін.
- До збитих яєць додаємо цукрову пудру. Усе перемішати в блендері до білої піни.
- Почистити волоські горіхи, подрібнити та вкинути у масу з яєць та цукрової пудри.
- Інжир та чорнослив порізати на дрібні шматки і також додати у блендер.
Чорнослив можна замінити курагою, - каже телеведучий.
- Шоколад натерти на терці і висипати у блендер. У кінці додати какао та борошно. Усе ретельно перемішати у блендері.
- Дошку посипати борошном і викласти усе тісто. Розминати кілька хвилин, утворивши кулю.
- Шар тіста розрізати навпіл. З кожної частини зробити ковбаски.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко.
- Деко вистелити пергаментом. Туди викласти готові бруски з тіста.
- Запікати в печі при температурі 180 градусів впродовж півгодини.
- За 7 хв. до готовності бруски потрібно нарізати на невеликі шматочки. Потім знову викласти на деко і запікати решту часу.
Печиво варто подавати з напоями, адже воно доволі сухе, - зазначає Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом ніжного шоколадного суфле.