Ведучий ранкової програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився секретами приготування курячого шашличка в домашніх умовах. Щоб зберегти його соковитість, яка зазвичай втрачається під час смаження у духовці, народний шеф-кухар використав бекон. У результаті ви отримаєте насичений смаком курячий шашлик, загорнутий у хрумкий бекон.
КУРЯЧИЙ ШАШЛИК З БЕКОНОМ – ІНГРЕДІЄНТИ
Філе 500г
Бекон 50г
Базилік 30г
Вино біле 3ст.л.
Спеції за смаком
Обираючи курятину, зверніть увагу, щоб вона була легкого рожевого кольору, з блиском та без сторонніх запахів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рулетики з куркою від Руслана Сенічкіна.
СОУС ТЕРІЯКІ – ІНГРЕДІЄНТИ
Мед 1 ст.л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Часник 2 зубчики
Винний оцет 2ст. л.
Тростинний цукор 2 ст.л.
Оливкова олія 1 ч. л.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ШАШЛИК З БЕКОНОМ
Слідкуйте, щоб проміжки між шматочками м'яса на шпажці були однаковими, аби шашлик просмажився рівномірно. А самі шпажки потримайте у воді протягом 20 хвилин, щоб під дією високої температурі у печі вони не згоріли.
Готувати легко та швидко можна, і Руслан Сенічкін це довів на власному досвіді. Смакуйте пікантні та соковиті шашлички навіть у зимову пору, не виходячи з дому!
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував хрумке італійське печиво біскотті.