Існує безліч способів, як смачно приготувати купусту, в кожного кулінара він – свій. Телеведучий Руслан Сенічкін вирішив поділитися своїм варіантом ароматної тушкованої капусти. Соковита і ніжна, з беконом та мисливськими ковбасками – вона прекрасно підійде для тих, хто хоче поїсти швидко та смачно.
ІНГРІДІЄНТИ
Капуста – 800 г
Цибуля – 1шт.
Бекон – 100 г
Вода – 50 мл
Морква – 1 шт.
Ковбаски – 200 г
Оливкова олія
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Оливкову олію використовуємо, щоб бекон не підгорів, - зазначає Руслан Сенічкін.
У качані капусти накопичуються небезпечні речовини, тому цю частину завжди потрібно вирізати, - каже Руслан Сенічкін.
Якщо побачите, що капуста стала трохи сухою, додайте до неї трохи води, - акцентує телеведучий.
Ковбаски потрібно додавати в кінці. Інакше вони вийдуть сухими і несоковитими, - радить Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного пирога з м’ясною начинкою та сиром.
Loading...