Рецепт тушкованої капусти з мисливськими ковбасками від Руслана Сенічкіна
Простий рецепт ароматної капусти з беконом та ковбасками від головного телекулінара країни.
Існує безліч способів, як смачно приготувати купусту, в кожного кулінара він – свій. Телеведучий Руслан Сенічкін вирішив поділитися своїм варіантом ароматної тушкованої капусти. Соковита і ніжна, з беконом та мисливськими ковбасками – вона прекрасно підійде для тих, хто хоче поїсти швидко та смачно.
ІНГРІДІЄНТИ
Капуста – 800 г
Цибуля – 1шт.
Бекон – 100 г
Вода – 50 мл
Морква – 1 шт.
Ковбаски – 200 г
Оливкова олія
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
- Поставити пательню на вогонь і налити туди трохи олії. Викласти туди бекон і смажити кілька хвилин, постійно помішуючи.
Оливкову олію використовуємо, щоб бекон не підгорів, - зазначає Руслан Сенічкін.
- Нарізати дрібно цибулю і вкинути до бекону. Моркву натерти на терці і теж додати на гарячу пательню. Смажити на невеликому вогні протягом кількох хвилин.
- Головку білокачанної капусти розрізати навпіл. Серединку видалити ножем. Решту капусти дрібно нашинкувати.
У качані капусти накопичуються небезпечні речовини, тому цю частину завжди потрібно вирізати, - каже Руслан Сенічкін.
- Нарізану капусту вкинути до смаженого бекону. Додати спеції за смаком і усе ретельно перемішати. Тушкувати доти, доки капуста не стане м’якою.
Якщо побачите, що капуста стала трохи сухою, додайте до неї трохи води, - акцентує телеведучий.
- Мисливські ковбаски нарізати невеликими шматками і вкинути на пательню з капустою. Смажити ще 5-7хвилин.
Ковбаски потрібно додавати в кінці. Інакше вони вийдуть сухими і несоковитими, - радить Руслан Сенічкін.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного пирога з м’ясною начинкою та сиром.