Експерт зі здорового харчування Лора Філіппова зізнається, що обожнює кабачкові млинці, однак намагається не вживати смаженого. Лора поділилась рецептом смачних та корисних млинців, які можна швидко та просто запекти у печі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Шакшука від Євгена Кошового
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.
яйця - 2 шт.
манка із твердих сортів пшениці - 3 ст. л.
Приготування:
1. Натерти кабачки на середніх за розміром отворах терки і віджати сік.
2. Додати яйця, сіль і улюблені трави за смаком.
3. Після цього додати манку. Залишити суміш відпочити.
4. Застелити деко пергаментом і змастити рослинною олією.
5. Сформувати млинці. Лора радить не робити їх занадто тонкими.
6. Випікати страву у печі протягом 12-15 хв. при температурі 180 градусів.
7. Перевернути млинці і запікати ще 10 хв. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна