Дмитро Комаров здійснив мрію дітей, чиї батьки загинули на Евересті

Ведучий 1+1 підготував приємний сюрприз для непальських дітей, які залишилися без батьків.

У сьомому випуску тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров став багатодітним батьком. Популярний ведучий і мандрівник побував у місцевій школі Намче-Базар, яку створили для дітей з віддалених селищ і тих, чиї батьки загинули під час сходження на Еверест.

Навчальний заклад-готель побудували бізнесмени, щоб дати дітям шанс на нове життя. За словами Дмитра Комарова, шерпи гинуть частіше, ніж звичайні альпіністи.

Супроводжувати іноземців – робота шерпів. Важко стримувати сльози, коли дивишся на цих дітей, – каже ведучий 1+1.

Якби не школа-готель, діти б жили в злиднях. Для меценатів дуже важливо дати освіту маленьким шерпам, щоб вони могли знайти нормальну роботу.

За словами Дмитра Комарова, діти шерпів, які загинули на Евересті, навчилися радіти буденним речам – даху над головою, їжі та саморобним іграшкам.

Найзаповітніша мрія напівсиріт – це торт. Проте він дуже дорогий. Ми не можемо допомогти всім, але залишити без допомоги цих дітей ми теж не могли, – каже Діма Комаров.

Ведучий 1+1 вперше повів дітей шерпів на шопінг. Дмитро Комаров подарував малечі сережки, музичні інструменти, головні убори, куртки та навіть пригостив їх тістечками.

Loading...

Дмитро Комаров так прив’язався до дітей, що вирішив залишитися в Намче-Базар ще на один день, щоб реалізувати приємний сюрприз. На прохання ведучого 1+1 місцеві кондитери спекли 15-кілограмовий шоколадний торт.

Малеча вперше в житті їла тістечка. Вони запам’ятають цей день назавжди, – переконує мандрівник.

Нагадаємо, що вперше за історію програми Дмитро Комаров був змушений змінити оператора «Світ навиворіт».

Більше новин