Катерина Осадча зізналася, що не встигла зробити влітку

Літо закінчується, всі починають підбивати підсумки та робити остаточний висновок, як пройшло їх літо: ведуча "Світського життя" Катерина Осадча розповіла, що багато чого зробити не встигла.

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча, яка нещодавно народила третього сина, поділилася: здивована, як швидко плине час:

30 серпня 😅 ніби ще тільки вітали одне одного з початком літа, складали плани, думали, що обов’язково треба зробити і куди поїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина: фото

Цього літа в зірки було насичене життя: вона випустила старшого сина Іллю зі школи, встигла побувати в Турції, Одесі, Львові, помандрувати столицею в своїх яскравих сукнях, провести літню серію "Вечора прем'єр з Катериною Осадчою", влаштувати вечірку Baby shower та найважливіше: народити ще одного прекрасного сина, ім'я якого поки невідомо. Подивитись, як ведуча себе почуває після пологів можна в цьому сюжеті "Сніданку з 1+1":

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Проте ведуча зізналась: багато чого зробити не встигла. На своїй сторінці в Instagram пише:

Я не зустріла світанок в Одесі, не встигла злітати в Париж, не розпакувала сапборди, але в моєму житті тепер є +1 найрідніший хлопець і вирішив він народитися саме влітку, в улюблену мамину пору року. :)

Нагадаємо, що 5 вересня стартує новий сезон "Світського життя з Катериною Осадчою". Відтепер прем’єрні випуски будуть виходити щонеділі о 18:30, а повтори – щосуботи о 23:20.