Артур Логай про свій номер в суперфіналі «Танців з зірками», підтримку близьких та кого, окрім себе, бачить переможцем шоу (ЕКСКЛЮЗИВ)

Артур Логай дав ексклюзивне інтерв'ю про свої відчуття та сподівання напередодні суперфіналу «Танців з зірками».

Артур Логай – актор серіалу «Моя улюблена Страшко» та суперфіналіст шоу «Танці зі зірками». Ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, які має танцювальні плани на суперфінал 28 листопада, а також про страхи, підтримку близьких і про те, кого бачить, окрім себе, переможцем проєкту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які танці для фіналістів шоу "Танці з зірками" обрали глядачі

що готує для суперфіналу та чим планує вражати:

– Наш номер повністю побудований на новій хореографії з новими підтримками. У фрістайлі, який ми танцюватимемо в цьому ефірі, об'єднано 4 стилі, якщо я не помиляюся. У нас буде і пасодобль, ча-ча-ча, румба, два шматки великих сучасної хореографії та підтримки. Об'єднувати і характер, і кроки, хореографію різних стилів та ще й сучасну – це дуже цікаво, але водночас складно. Мені дуже хочеться станцювати цей номер, коли ми зберемо це в купу. Я не маю сумніву, що в нас вийде, тому що ми все для цього робимо — вчора тренувалися до третьої з лишком годин ночі. Мені дуже хочеться вірити, що це буде один з найкращих наших танців і він увійде в скарбничку «Танців із зірками» як зразок неординарної хореографії.

про настрій перед суперфіналом:

– Відчуття неймовірні, і це лише репетиції! На репетиціях зазвичай у мене такого відчуття пекучого не було. Я все намагався вивчити кроки, намагався пам'ятати, а потім тільки включати у все це емоційну складову. А тут прямо вже хочеться-хочеться, щоб воно працювало, чіплялося одне за інше! Я дуже задоволений нашим номером зараз.

про закиди Войтенка щодо підтримок: чи буде ще більше їх чи взагалі не буде?

– Ну чому я маю звертати увагу на людей, яким щось не подобається? Я не розумію. Підтримки – це про довіру, про те, наскільки сильно Аня мені довіряє, щоб дозволити собі вистрибнути головою вниз і вірити, що я її зловлю. Це наш плюс. Така довіра між людьми – це гідність. Якщо хтось намагається це перевести в недолік, то мені щиро шкода, бо те, що ми робили в залі, забирало і забирає дуже багато годин на репетиції, щоб все це прорахувати, зробити під музику, безпечно і не травмувати, як себе, так і партнерку. Насправді, мені й смішно, і шкода від того, що люди намагаються виставити те, що виглядає чудово та цікаво, як недолік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твоя мрія. Твій день» у фіналі «Танці з зірками»: італійська червона машина з’явиться на головному танцювальному паркеті країни

► про підтримку рідних під час фіналу:

– Моя дружина приїжджає щотижня, вона жодного ефіру не пропустила. Можливо, візьме сина з собою. Можливо, приїде старший син. Приїде чоловік Ані, мама Ані, тітка. Мої друзі завжди є на ефірі також. 

► про ріст на проєкті: 

– Я не можу оцінювати якість своїх рухів, адже я танцюрист "дискотечного рівня" (сміється). Це мають оцінювати професіонали, для цього ми маємо шановних, компетентних суддів, які можуть сказати, яким я прийшов і яким пішов. І в нас є любов глядача до того, як ми рухаємося від старту проєкту до фіналу.

Я відкрию секрет: я дуже часто танцював, не чуючи музику. Але я зараз навчився її чути і комбінувати з емоціями таким чином, щоб вони не захльостували всю голову і все тіло, тобто крім відчуттів, ще й чути рахунки, музику. 

► про страхи на паркеті: 

– Я ніколи не виходжу спокійно на сцену, щоб я не робив, бо завжди є мандраж. Іноді острах, інколи передчуття задоволення — що от за секунду даруватимеш людям емоції. 

Цей сезон було правильно названо  – «Танцюй серцем» – про наповнення, віддачу, і принаймні для мене, про емоційну складову. Я впевнений, що «Танці з зірками» – це точно не про правильність зроблених кроків чи кількість зроблених підтримок. Це про людей, це про яскравий фрагмент життя, який, до речі, на жаль, завершиться вже цієї неділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

► про перший день після фіналу, якщо вдасться отримати все ж таки кубок:  

– Посплю! Я просто дуже висплюсь. Хоча все залежить від того, наскільки сильно затягнеться святкування останнього ефіру. Я думаю, що я б у понеділок запросив Аню з чоловіком, її сім'єю та моєю сім'єю кудись сходити разом і повечеряти, просто відсвяткувати це разом.

► хто з конкурентів гідний перемоги:

– Я сказав це в ефірі «Твого дня» і повторюся, що, як би це не звучало, не хочу бути повністю дипломатичним та політкоректним. Хочу, щоб перемогли або ми, або Оля Харлан. Я маю чітке розуміння, чому. Я вірю в людей і вірю, що вони бачать.

Якщо «Танці» це про «танцювати серцем» та про наповненість, то я вважаю, що має перемогти людина та, у якої це серце є і це серце добре

Не пропустіть фінал «Танців з зірками» 28 листопада о 21:00! Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Дивіться, як Артур Логай та Анна Кареліна завітали на обід на шоу "Твій День":

Loading...

Більше новин