Артур Логай про свій номер в суперфіналі «Танців з зірками», підтримку близьких та кого, окрім себе, бачить переможцем шоу (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Артур Логай про фінал «Танців з зірками» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Артур Логай дав ексклюзивне інтерв'ю про свої відчуття та сподівання напередодні суперфіналу «Танців з зірками».

Поділитися:

Артур Логай – актор серіалу «Моя улюблена Страшко» та суперфіналіст шоу «Танці зі зірками». Ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, які має танцювальні плани на суперфінал 28 листопада, а також про страхи, підтримку близьких і про те, кого бачить, окрім себе, переможцем проєкту. 

Артур Логай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які танці для фіналістів шоу "Танці з зірками" обрали глядачі

що готує для суперфіналу та чим планує вражати:

– Наш номер повністю побудований на новій хореографії з новими підтримками. У фрістайлі, який ми танцюватимемо в цьому ефірі, об'єднано 4 стилі, якщо я не помиляюся. У нас буде і пасодобль, ча-ча-ча, румба, два шматки великих сучасної хореографії та підтримки. Об'єднувати і характер, і кроки, хореографію різних стилів та ще й сучасну – це дуже цікаво, але водночас складно. Мені дуже хочеться станцювати цей номер, коли ми зберемо це в купу. Я не маю сумніву, що в нас вийде, тому що ми все для цього робимо — вчора тренувалися до третьої з лишком годин ночі. Мені дуже хочеться вірити, що це буде один з найкращих наших танців і він увійде в скарбничку «Танців із зірками» як зразок неординарної хореографії.

про настрій перед суперфіналом:

– Відчуття неймовірні, і це лише репетиції! На репетиціях зазвичай у мене такого відчуття пекучого не було. Я все намагався вивчити кроки, намагався пам'ятати, а потім тільки включати у все це емоційну складову. А тут прямо вже хочеться-хочеться, щоб воно працювало, чіплялося одне за інше! Я дуже задоволений нашим номером зараз.

Артур Логай

про закиди Войтенка щодо підтримок: чи буде ще більше їх чи взагалі не буде?

– Ну чому я маю звертати увагу на людей, яким щось не подобається? Я не розумію. Підтримки – це про довіру, про те, наскільки сильно Аня мені довіряє, щоб дозволити собі вистрибнути головою вниз і вірити, що я її зловлю. Це наш плюс. Така довіра між людьми – це гідність. Якщо хтось намагається це перевести в недолік, то мені щиро шкода, бо те, що ми робили в залі, забирало і забирає дуже багато годин на репетиції, щоб все це прорахувати, зробити під музику, безпечно і не травмувати, як себе, так і партнерку. Насправді, мені й смішно, і шкода від того, що люди намагаються виставити те, що виглядає чудово та цікаво, як недолік.

Артур Логай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твоя мрія. Твій день» у фіналі «Танці з зірками»: італійська червона машина з’явиться на головному танцювальному паркеті країни

► про підтримку рідних під час фіналу:

– Моя дружина приїжджає щотижня, вона жодного ефіру не пропустила. Можливо, візьме сина з собою. Можливо, приїде старший син. Приїде чоловік Ані, мама Ані, тітка. Мої друзі завжди є на ефірі також. 

Артур Логай

► про ріст на проєкті: 

– Я не можу оцінювати якість своїх рухів, адже я танцюрист "дискотечного рівня" (сміється). Це мають оцінювати професіонали, для цього ми маємо шановних, компетентних суддів, які можуть сказати, яким я прийшов і яким пішов. І в нас є любов глядача до того, як ми рухаємося від старту проєкту до фіналу.

Логай

Я відкрию секрет: я дуже часто танцював, не чуючи музику. Але я зараз навчився її чути і комбінувати з емоціями таким чином, щоб вони не захльостували всю голову і все тіло, тобто крім відчуттів, ще й чути рахунки, музику. 

► про страхи на паркеті: 

– Я ніколи не виходжу спокійно на сцену, щоб я не робив, бо завжди є мандраж. Іноді острах, інколи передчуття задоволення — що от за секунду даруватимеш людям емоції. 

Цей сезон було правильно названо  – «Танцюй серцем» – про наповнення, віддачу, і принаймні для мене, про емоційну складову. Я впевнений, що «Танці з зірками» – це точно не про правильність зроблених кроків чи кількість зроблених підтримок. Це про людей, це про яскравий фрагмент життя, який, до речі, на жаль, завершиться вже цієї неділі.

Артур Логай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал шоу «Танці з зірками»: Леся Нікітюк стане четвертою суддею, а на паркет повернуться всі пари сезону

► про перший день після фіналу, якщо вдасться отримати все ж таки кубок:  

– Посплю! Я просто дуже висплюсь. Хоча все залежить від того, наскільки сильно затягнеться святкування останнього ефіру. Я думаю, що я б у понеділок запросив Аню з чоловіком, її сім'єю та моєю сім'єю кудись сходити разом і повечеряти, просто відсвяткувати це разом.

► хто з конкурентів гідний перемоги:

– Я сказав це в ефірі «Твого дня» і повторюся, що, як би це не звучало, не хочу бути повністю дипломатичним та політкоректним. Хочу, щоб перемогли або ми, або Оля Харлан. Я маю чітке розуміння, чому. Я вірю в людей і вірю, що вони бачать.

Якщо «Танці» це про «танцювати серцем» та про наповненість, то я вважаю, що має перемогти людина та, у якої це серце є і це серце добре

Не пропустіть фінал «Танців з зірками» 28 листопада о 21:00! Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Дивіться, як Артур Логай та Анна Кареліна завітали на обід на шоу "Твій День":

Новини по темі