Хто став лідерами сьомого ефіру «Танців з зірками»

Пари, які підкорили серця глядачів та суддів.

У неділю, 6 жовтня, відбувся сьомий прямий ефір вибухових «Танців з зірками». За міжнародними правилами проекту на його «екваторі» відбувається обмін партнерами. Тож цього разу жодна пара не залишила паркет.

До слова, вперше на шоу протягом усього ефіру незмінний ведучий «Танців…» Юрій Горбунов оголошував пари, які опинялися в зоні ризику. І це неабияк підсилило напругу в павільйоні.

Тож твоїй увазі – трійка лідерів сьомого випуску шоу.

Очолили турнірну таблицю Анна Різатдінова та Дмитро Жук. Вони виконали пристрасне танго, яке полонило серця суддів. Пара отримала три заповітні десятки, тож тепер невідомо, чи захоче Дмитро повертатися до своєї постійної партнерки Людмили Барбір.

Loading...

До слова, ведуча «Сніданку з 1+1» не надто відстала від свого партнера Дмитра Жука і в парі з Женею Котом посіла почесне друге місце. Пара виконала гаряче ча-ча-ча та показала, чим може закінчитися приготування їжі для двох нестямно закоханих людей. Сексуальний танець приніс їм 28 балів.

Loading...

З таким же результатом до них приєднався секс-символ проекту Даніель Салем. Його тимчасовою партнеркою стала Олена Шоптенко, яка під дією чарів Даніеля приміряла брутальний образ. Пара виконала запальний пасодобль та отримали заповітне «love love love» від Франсіско Гомеса.

Loading...

Безпрецедентний дует Володимира Остапчука та Олександра Прохорова привів їх до Людмили та Даніеля на другу сходинку турнірної таблиці. Напівоголені красені виконали енергійний пасодобль. Володимир нарешті почув схвальний відгук від суворої Катерини Кухар та не приховував свого захвату.

Loading...

А закривають трійку лідерів Ксенія Мішина та Єлизавета Дружиніна. За свій виступ вони отримали 27 балів. І мусимо зізнатись, придворні перипетії, які ця пара майстерно втілила на паркеті, вмить полонили серця глядачів.

Loading...

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ СЬОМОГО ЕФІРУ:

Не пропусти восьмий ефір найяскравішого сезону «Танців з зірками» 13 жовтня о 21:00 на 1+1, адже він обов’язково буде неповторним!

Більше матеріалів про «Танці з зірками» читай тут:

1. Шоптенко викрала кубок, а Кравець влаштувала стриптиз: Найяскравіше з 6 випуску «Танців з зірками»

2. «Мені подобається відчувати біль»: Інтерв'ю з Дмитром Дікусаром

3. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

4. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

5. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин