«Танці з зірками» 7 випуск онлайн – прямий ефір 6.10.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 7 випуск онлайн – прямий ефір 6.10.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 6 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Минулої неділі, 6 жовтня, глядачі 1+1 побачили сьомий прямий ефір вибухових «Танців з зірками». Цього разу на учасників чекав обмін партнерами. За міжнародними правилами шоу цього разу жодна пара не залишила паркет. Однак голосування триватиме протягом усього тижня, тож не забудь підтримати своїх фаворитів.

На учасників чекали незмінні ведучі проекту – шоумен Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. А на балконі їх зустріла запальна Оля Полякова.

Цього разу вечір танцю відкрила пара Олени Кравець та Дмитра Дікусара. Вони подарували глядачам яскравий віденський вальс під відомий хіт Джеймса Брауна It’s a Man’s World. Для виступу Олена перевтілилась у Керрі Бредшоу – головну героїню культового серіалу «Секс у великому місті».

Наступними на паркет вийшли Вікторія Булітко та Макс Леонов. Від їхнього запального фьюжну у глядачів перехопило подих. Вікторія зізналась, що хоче розкрити в собі сексуальну грайливу жінку. І суддя шоу Франсіско Гомес зазначив, що цього разу акторка впоралася з завданням. Однак з ним зовсім не погодилися колеги Катерина Кухар та Влад Яма.

Своєю появою на паркеті ця пара здивувала кожного. Ксенія Мішина та Ліза Дружиніна у ролях королеви та фрейліни показали шанувальникам «Танців…», що таке справжнє жіноче аргентинське танго! Варто зазначити, що саундтрек до стрічки «Фаворитка» (2018) розкрив усі барви придворних перипетій.

Дмитрові Жуку саме час нервувати, адже його пристрасна партнерка Людмила Барбір опинилася в парі з не менш пристрасним Женею Котом. У соцмережах «Танців…» глядачі проекту не раз зазначали, що сумують за сексуальною Людмилою, якою вона була в першому ефірі. Тож новоспечена пара вирішила не зволікати і показала шанувальникам найпристрасніше ча-ча-ча під хіт MONATIKa «Каждый раз». 

Наступними на паркет вийшли Олексій Яровенко та Юлія Сахневич. Вони виконали повільний вальс під композицію Олександра Пономарьова «Варто чи ні». Цей надніжний танець Олексій присвятив коханій дружині Ользі. І нарешті Олексій почув від суддів схвальні відгуки. 

Цього разу секс-символ проекту Даніель Салем приміряв образ легендарного короля Артура (хоча дещо брутальнішу його версію). А Олена Шоптенко вирішила відмовитись від ролі тендітної дами серця. І не прогадала! Пара виконала видовищний пасодобль під містичну композицію Billie Eilish You Should See Me in a Crown. Виступ пари заслужив легендарне «love love love» від Франсіско Гомеса.

Михайло Кукуюк та Ілона Гвоздьова підготували для глядачів гарячу самбу під композицію французького співака Stromae Alors On Danse. Та старання Михайла виявилися марними – від суворої Катерини Кухар він отримав двійку.

Наступною на паркет вийшла пара Анни Різатдінової та Дмитра Жука. До слова, Анна вважає себе головною конкуренткою постійної партнерки Дмитра Людмили Барбір. Тож вона доклала всіх зусиль, аби її танго з партнером української «Моніки Беллучі» було пристрасним і запальним. Пара виконала свій танець під хіт гурту Imagine Dragons Natural.

Останнім на паркет цього вечора вийшов справжній чоловічий тандем. Пара Володимира Остапчука та Олександра Прохорова вирішила показати, що не тільки жіночі дуети можуть бути крутими. Напівоголені красені виконали нестримний пасодобль під відому композицію Rag’nBone Man Human.

Більше матеріалів про «Танці з зірками» читай тут:

1. Шоптенко викрала кубок, а Кравець влаштувала стриптиз: Найяскравіше з 6 випуску «Танців з зірками»

2. «Мені подобається відчувати біль»: Інтерв'ю з Дмитром Дікусаром

3. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

4. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

5. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі