Руслан Сенічкін присвятив танець Людмилі Барбір (відео)

Ведучий подарував колезі самбу на «Танцях з зірками».

Одинадцятий ефір третього сезону оновлених «Танців з зірками» запам’ятався глядачам фантастичними тріо на головному паркеті країни. Разом із улюбленими учасниками вразити суддів та глядачів взялися і зірки попередніх сезонів. 

Так, до найскандальнішої пари третього сезону оновленого шоу Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара приєднався учасник минулого сезону, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін.

«Сенічкін у нас не випадково. Коли ми зустрілися на відкритті проекту, він сказав, що буде вболівати за мене. А потім він показував смс, які відправляв за мене», – розповіла аторка «Дизель шоу».

Цікаво, що, хоча ведучий підтримував на паркеті Вікторію Булітко, виступ він присвятив своїй колезі, учасниці «Танців з зірками» Людмилі Барбір, яка покинула паркет у дев’ятому ефірі. До слова, Руслан Сенічкін із Яною Цибульською у минулому сезоні теж залишили проект саме у дев'ятому епізоді. Тому виліт Людмили, якій пророкували перемогу, став для її колеги повною несподіванкою. 

Вона круто танцювала і несправедливо залишила шоу, – переконаний Руслан.

Утім, цей факт ніяк не позначився на роботі ведучого. Він виклався на повну та допоміг парі виконати запальну самбу. Своїм танцем артистам вдалося перенести глядачів із похмурої осені в яскраве літо на екзотичному курорті.

Чи вразило тріо своїм виступом вимогливих суддів, дивись у відео:

Loading...

На паркеті між Вікторією Булітко та Дмитром Дікусаром глядачі вловлюють справжні почуття, а у минулому містичному ефірі «Танців з зірками» вони одружилися просто під час виступу!

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше про улюблений проект читай у матеріалах:

1. Ксенія Мішина і Michelle Andrade влаштували стрілянину за Женю Кота

2. Dan Balan про зв'язок із Кароль: «У нас із першого погляду все синхронно»

3. Наталія Могилевська зізналась у коханні у прямому ефірі «Танців з зірками»

4. День із життя красуні-гімнастки Анни Різатдінової

5. Сучасна Кармен: Катерина Кухар позує на звабливих знімках

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин