Ксенія Мішина і Michelle Andrade влаштували стрілянину за Женю Кота

Танці з зірками
Ксенія Мішина і Мішель Андраде влаштували стрілянину за Женю Кота | Танці з зірками | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Недитячі пристрасті на головному паркеті країни!

Поділитися:

Одинадцятий ефір «Танців з зірками» пройшов під темою повернення героїв. Учасники попередніх сезонів отримали нагоду ще раз вийти на паркет і випробувати свої сили у складі тріо.

До фаворитів третього сезону оновлених «Танців з зірками» Ксенії Мішиної та Жені Кота приєдналася гаряча співачка Michelle Andrade. У минулому сезоні україно-болівійка була партнеркою сексуального танцівника, тож Мішина дещо приревнувала його до колишньої.

Вона колишня, а я теперішня, – прокоментувала акторка у прямому ефірі.

Тріо подарувало шанувальникам пристрасне танго, під час якого дівчата ледве не вбили одна одну. Так, суперниці зіграли у російську рулетку просто на паркеті танцювального шоу. По черзі вони натискали на спусковий гачок, а потім танцювали з Женею.

Майстерний танцівник так закружляв дівчат, що ті й не помітили, як він їх обхитрив. От що значить професіонал! Як закінчилася їхня історія, дивись у відео:

Танго учасникам справді вдалося. Вони знову повернули собі лідерство в турнірній таблиці, отримавши 40 балів і почувши заповітне «love, love, love» від вимогливого судді Франсіско Гомеса.

Нагадаємо, у минулому містичному ефірі «Танців з зірками» Женя Кот наважився повторити небезпечний трюк на пілоні, який показував із Надею Дорофєєвою в першому сезоні оновленого проекту.

Читай більше новин про улюблених зірок: 

1. 10 маловідомих фактів про Женю Кота, які тебе здивують

2. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

3. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

4. Michelle Andrade з колишнім коханим переспівала хіт іноземних зірок

5. Michelle Andrade і Франсіско Гомес любляться під дощем (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі