День із життя красуні-гімнастки Анни Різатдінової

Танці з зірками
Гімнастка Анна Різатдінова розповіла, як проводить свій день | Танці з зірками | 1+1
@anna_rizatdinova

Улюблені beauty-ритуали, зважування за розкладом та обов’язкові тренування — із чого складається день учасниці «Танців з зірками».

Поділитися:

Олімпійська призерка, учасниця вибухового сезону шоу «Танці з зірками» Анна Різатдінова вражає глядачів природньою вродою та ідеальною фігурою. Її пластичності й грації заздрять мільйони. Та мало хто замислюється — така фізична підготовка потребує кропіткої роботи над собою. 

Аби дізнатися більше про секрети краси відомої гімнастки, пропонуємо поринути в один день із її життя. Ексклюзивно для 1plus1.ua зірка розповіла про ранкові ритуали, правила харчування та догляд за собою. 

8:00

Коли прокидаюся, перше, що роблю, — п'ю воду з лимоном. Це обов'язкове правило. Опісля протягом 10-15 хвилин займаюся йогою. Якщо чесно, я добре знаю всі вправи, тож роблю їх на автоматі. Заняття не забирає багато часу. 

8:20

Ретельно очищую обличчя за допомогою пінки для вмивання і тоніка. Не обійтись й без зволожувального крему. Далі наношу тон. Поки за вікном ще тепло, намагаюся надавати перевагу засобам із легкою текстурою, наприклад bb- або сс-кремам. Ще декілька штрихів — улюблені тіні, туш, помада — і мій мейк готовий!

8:45

Вранці я завжди стаю на ваги. Від того, скільки кілограмів вони показують, залежить мій сніданок. Зазвичай п’ю каву з мигдальним молоком. Чудову пару горнятку кави складає вівсянка з сухофруктами й горішками. Іноді зраджую їй із гранолою. Якщо під час зважування помічаю, що вага зменшилась (а я добре знаю свою норму), намагаюся добре поснідати — на тренуваннях сили мені знадобляться. У такому випадку до вівсянки додаю фрукти або дозволяю собі з'їсти що-небудь ще.

9:30

Після сніданку одягаюсь і вирушаю на перше тренування «Танців...». У цей час (та й загалом упродовж дня) п'ю багато води. До того ж у авто завжди маю сухофрукти і горіхи для перекусу. 

12:00

Хоча репетиція виснажлива, надаю перевагу низькокалорійному обіду. На мене чекає ще одне тренування, тож танцювати повинно бути легко. Найкращі варіанти — салат «Цезар» або страва з тунцем. 

14:30

Настав час другого танцювального тренування. Буває, після нього поспішаю на інтерв'ю. У такому разі важливо мати охайний та привабливий вигляд. Моїм рятівником став сухий шампунь. За 5-10 хвилин додаю волоссю об’єму й чистоти. 

Фото: @anna_rizatdinova

18:00

Інколи я пропускаю вечерю, але нині, через велике фізичне навантаження, не маю такої можливості.

Мушу зізнатися, що обожнюю італійську кухню. На жаль, не можу вечеряти пастою щодня. Тому їм рибу, біле м’ясо з салатом або гарніром (гречкою, рисом). Така їжа не шкодить фігурі, але додає мені витривалості.

23:00

Перед сном завжди знімаю макіяж за допомогою тоніка. Далі використовую гель для вмивання і знову протираю обличчя тоніком. Останній етап — сироватка та зволожувальний крем. Якщо з’явилися висипання, маю спеціальні засоби, які наношу саме на проблемну ділянку.

Зауважу, що намагаюся лягати спати раніше. Саме сон допомагає залишатися свіжою, здоровою та красивою.

Дивись також виступ Анни Різатдінової та її партнера Олександра Прохорова у десятому ефірі танцювального шоу:

Більше новин про улюблену учасницю читай на нашому сайті:

1. А ви вже бачили найрозпусніший номер «Танців з зірками»?

2. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

3. Анні Різатдіновій стало зле в прямому ефірі «Танців з зірками» 

4. Аж Чапкіс встав: Різатдінова вразила запальною самбою

5. Учасниця «Танців з зірками» Анна Різатдінова вперше розповіла про сина: Ексклюзив сайту 1+1

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі