Артур Логай розповів, як під час підготовки до серіалу «Дім Бобринських» долав страх верхової їзди

Артур Логай розповів, як під час підготовки до серіалу «Дім Бобринських» долав страх верхової їзди

Вже зовсім скоро на телеканалі 1+1 вийде новий комедійний серіал «Дім Бобринських» від Студії «Квартал 95».

Поділитися:

Переможець «Танців з зірками» та актор україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай зіграє у серіалі "Дім Бобринських" графа, який опиняється у своєму ж маєтку, але у майбутньому, через 150 років. Під час зйомок актор навчився їздити верхи, але декілька разів потрапляв у ситуації, які змушували його долати свої страхи.

«Перед зйомками я проходив навчання з верхової їзди й зрозумів, що у мене є страх перед конями. Це ж жива істота, і що їй спаде на думку, те й буде. Напевно злий жарт зіграла зі мною ситуація на одному із занять, коли кінь злякався гучного звуку і став на свічку, тобто на задні копита. Я втримався, не впав, але в мене все перевернулося. Потім був такий самий випадок, коли кінь підкинув уже задні копита догори. І я знову втримався і не впав, але в мене з'явився внутрішній страх, що я не знаю, як тварина поведеться. Проте, я продовжував ходити на заняття в міру можливості, і коли були зйомки, я збирав всю волю в кулак і сідлав коня», — пригадує Артур.

Незважаючи на страх, Артур Логай під час зйомок несподівано для самого себе поїхав галопом та отримав насолоду від їзди верхи.

«Пам’ятаю, що знімали епізоди в стайні, і я перший раз поскакав галопом, відчувши ось цю силу тварини під собою, коли вона прям мчить і чути, як вона дихає. Це було водночас страшно й адреналін пішов. В серіалі точно є момент, де я їду на коні та кричу – це я кричу просто від задоволення (сміється). Бо я не очікував такого повороту подій. Я дав собі слово, що при першій же нагоді я пройду повний курс навчання і буду з кіньми впевненіше почуватися», — каже актор.

Нагадаємо, серіал "Дім Бобринських" розповість про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля.

Головні ролі в серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення 1+1 працює Студія «Квартал 95».Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Кривицький Максим, продюсери – Єремєєва Олена, Борис Шефір, Сергій Демидов, Валерія Ткачук, Дарина Жукова. Креативний продюсер та автор сценарію – Олександр Щур.