Артур Логай виконав саундтреки серіалу «Дім Бобринських»

Артур Логай виконав саундтреки серіалу «Дім Бобринських»

Під час зйомок актор опанував багато нових вмінь, наприклад, фехтувати, їздити верхи і навіть знову заспівав.

Поділитися:

Вже 31 січня о 21:50 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового комедійного серіалу «Дім Бобринських» від Студії «Квартал 95». Переможець «Танців з зірками» та актор україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай грає у серіалі графа Андрія Бобринського, який опиняється у своєму ж маєтку, але у майбутньому, через 150 років.

Артур Логай Дім Бобринських

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртур Логай розповів, що для зйомок у серіалі «Дім Бобринських» навчився фехтуванню та їздити верхи

Під час зйомок актор опанував багато нових вмінь, наприклад, фехтувати, їздити верхи і навіть знову заспівав. Цікаво, що Артур виріс в родині музикантів, проте довгий час стверджував, що не хоче сам співати.

«Коли я був молодшим, то казав, що спів — це не моє, але з роками зрозумів, що не можу без музики. Зараз я намагаюся співати за будь якої можливості. Наприклад, під час зйомок серіалу «Дім Бобринських» мені довелося співати, за що я дуже вдячний творцям серіалу. Творці проекту Борис Шефір, Андрій Головань та Рома Раменів написали неймовірні тексти пісень та музику, які звучатимуть у серіалі та саундтрек «Я із минулого». Я знаю, що перша пісня народилася випадково, потім ще одна і ще. Десь це закадрові пісні, а десь я співаю в кадрі та граю на гітарі. Завдяки авторській музиці відчувається тепла та лампова атмосфера, яка огортає глядача. Мені здається, що зараз  нам не вистачає таких добрих, родинних серіалів, з якими можно посміятися та забути про власні проблеми», — ділиться Артур.

Дім Бобринських

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртур Логай розповів, як під час підготовки до серіалу «Дім Бобринських» долав страх верхової їзди

Нагадаємо, серіал розповість про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля.

Головні ролі в серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення 1+1 працює Студія «Квартал 95». Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Кривицький Максим, продюсери – Єремєєва Олена, Борис Шефір, Сергій Демидов, Валерія Ткачук, Дарина Жукова. Креативний продюсер та автор сценарію – Олександр Щур.