Тренерка "Голосу країни" Надя Дорофєєва розповіла про свої канікули в Мексиці (фото)

Голос країни
Тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва поділилася фотографіями з відпустки та розповіла про свої враження від Мексики

Тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва поділилася фотографіями з відпустки.

Поділитися:

Протягом двох тижнів тренерка "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва відпочивала в сонячному Тулумі, що в Мексиці. Як розповіла сама Надя, колись їй дуже радив приїхати сюди Потап, який теж є тренером у "Голосі країни": одного разу вони навіть пропустили музичну сесію та просто розмовляли про відпочинок. Зізнається: тепер вона чудово розуміє емоції Олексія! У своєму інстаграмі Дорофєєва поділилася неймовірно яскравими фотографіями та розповіла детальніше про враження від відпустки.

Вже 23 січня стартує 12 сезон "Голосу країни", де Надя вдруге є зірковим тренером. Окрім того, на зйомках сліпих прослуховувань тренерка-переможниця минулого сезону DOROFEEVA з’явилась у новому образі – із темним довгим волоссям та чубчиком. У попередньому сезоні "Голосу країни" переміг Сергій Лазановський, який був у команді Додо. Цікаво, чи завоює знову Надя заповітний кубок? Дивіться у шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Надя Дорофєєва відверто розповіла, як колись сумнівалася в собі і порівнювала себе з іншими

По приїзду Надя Дорофєєва запланувала різні нестандартні практики та екскурсії в стародавні місця. Але при цьому для Наді все це як виклики, адже перше вона боїться, а друге ненавидить! Але тут співачку до такого виду відпочинку тягнуло:

Це як з оливками, які ми в дитинстві не любили, а зараз говоримо їм "так".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва розповіла, що відбувається з подарованими їй квітами після концертів

Зазвичай ритм життя тренерки "Голосу країни" не дозволяє розслабитися та відмовитися від графіка, проте в Тулумі вона поставила життя на павзу та відключила усі будильники: прокидалася та засинала, коли цього потребував організм, а на ранок медитувала. 

Одним з правил відпочинку Наді Дорофєєвої є відмова від макіяжу. Окрім цього, співачка виділила такі пункти:

  • не ставити будильник
  • спорт хоча б 2 рази
  • їсти місцеву їжу
  • пити
  • знайомитися з новими людьми
  • читати
  • захищати шкіру
  • слухати нову музику
  • залипати в тіктоці
  • робити красиві фотографії
  • медитувати
  • намагатися не працювати.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва розповіла вперше про свій страх, який до цього замовчувала

У Мексиці співачка не сама: вона приїхала разом зі своїм чоловіком, учасником мисливської команди в шоу "Маскарад" Володимиром Дантесом. За цей час вони зробили декілька спільних відео в тікток, обмазалися лікувальним брудом на сенотах, а також повеселилися на фестивалі. Надя Дорофєєва розповіла, що вечірки у Тулумі на кожному кроці:

Зранку музика грає тихіше, але лунає скрізь. А надвечір вона зливається в один "туц-туц". Найдивніше те, що люди тут почуваються так відкрито, ніхто не тиснеться по кутках і не соромиться, всі танцюють!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Окрім цього, тренерка "Голосу країни" розповіла деталі цікавої церемонії, яку вони відвідали:

Ну, всі ви знаєте Аяуаску, а ось ми випробували легшу варіацію церемонії — темаскаль. Це щось на зразок лазні, в якій ви перебуваєте 3 години. У цій парні ви співаєте, граєте на інструментах, говорите про бажання і наміри, плачете або смієтеся або те й інше, медитуєте та очищаєтеся. Нам дуже зайшло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва вперше розповіла про свій шрам: "Він нагадує мені про те, що сталось 4 роки тому"

Літні образи Дорофєєвої розкішні: в інстаграмі зірка показала свої легкі сорочки, льоновий костюм та сукню з рюшами та відкритими плечима. Основними аксесуарами слугують кепки: чорна та рожева. 

легкі сорочки, льоновий костюм та сукня з рюшами Дорофєєвої

Також зірка потішила підписників яскравими фотографіями у купальниках.

купальники Дорофєєвої в Тулумі

Яким брендам надає перевагу Надя Дорофєєва? Дивіться сюжет:

Новини по темі