"Я вдячна, що мені дали шанс", — Лія Меладзе про перші емоції після фантастичного виступу та реакцію батька

Голос країни
"Я вдячна, що мені дали шанс", — Лія Меладзе про перші емоції після фантастичного виступу та реакцію батька

В третьому епізоді шоу "Голос країни" на сцену вийшла донька Костянтина Меладзе і розвернула своїм співом одразу 4 крісла.

Поділитися:

Вчора, 6 лютого, глядачі 1+1 побачили третій випуск шоу "Голос країни-12". Епізод завершився виступом Лії Меладзе — доньки знаменитого композитора, яка своїм співом розчулила всіх тренерів. Лія виконала композицію Леонарда Коена "Hallelujah" настільки чуттєво та проникливо, що розвернула відразу 4 крісла. В наставники Лія обрала Надю Дорофєєву. Дивіться, як це було:


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДонька Костянтина Меладзе, учасниця "Голосу країни", розповіла, як тато реагує на її спів та чому все життя хотіла на сцену (ЕКСКЛЮЗИВ)

Після виступу на бекстейджі Лія Меладзе поділилася емоціями: 

"Честно, для мене 4 крісла – це вже перемога [в шоу]. Я не знаю, що буде далі, але я просто вдячна, що мені дали шанс показувати себе ще й ще"

Лія Меладзе розповіла, що, звісно, має музичну освіту — почала займатися скрипкою у віці 6ти років. В 10 років почала брати уроки вокалу. Вибір музичного інструменту був невипадковим: сестра грала на скрипці, і зірковий тато теж. 

Ведучі бекстейджу,знятого за підтримки «Київстар ТБ», переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік поцікавилися у Лії, чи хвилюється вона про те, якою буде думка батька про виступ на сцені "Голосу країни":

Я не переживаю, просто навіть вже тому, що хоч би з якими мінусами чи недоліками я не заспівала, я собою задоволена. З хвилюванням своїм я не змогла впоратися, я думаю, тато це побачить, але він знає мій тембр, і його важко розчарувати, бо він любить, як я співаю.

Більше про свої емоції, а також про реакцію рідних ексклюзивно сьогодні, 7 лютого, у шоу "Твій день" розповість у прямому ефірі сама Лія Меладзе.

Дивіться шоу "Голос країни" щонеділі о 21:00 на 1+1. 

Новини по темі