Донька Костянтина Меладзе, учасниця "Голосу країни", розповіла, як тато реагує на її спів та чому все життя хотіла на сцену (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Лія Меладзе, донька Костянтина Меладзе, розповіла про участь у 12 сезоні шоу "Голос країни"

Дочка Костянтина Меладзе, Лія, взяла участь у "Голосі країни-12".

Поділитися:

На сцену головного вокального шоу країни “Голос країни” прийшла 17-річна Лія Меладзе — киянка, донька автора та продюсера Костянтина Меладзе. Виконанням душевної пісні Леонарда Коена "Hallelujah" дівчина підкорила серця всіх тренерів! І незважаючи на те, що Святослав Вакарчук повернувся набагато раніше за інших, Лія обрала Надю Дорофєєву. Чому дівчина обрала саме таку пісню, як давно займалася співом, а також які виклики поставила собі у шоу, розповіла ексклюзивно для 1+1.

Лія Меладзе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Папа, сьогодні я обираю Потапа». Єдиний учасник, що обернув усі чотири крісла у другому ефірі «Голосу країни» — хто він?

Як розповіла сама Лія, співала вона завжди, але при цьому займатися музикою більш серйозно дівчина почала у 10 років. Її заняття стали регулярними два роки тому: зізналася, що саме тоді вона зрозуміла, навіщо їй вокал насправді.

Лія Меладзе – середня дитина в знаменитій родині. Дівчина зізналася, що часто, щоб не почуватися самотньою, розмовляла сама з собою, відповідно і мріяла про сцену, щоб бути почутою:

Все життя дуже хотіла на сцену, щоб бути почутою. Мені завжди було дуже важливо, щоб люди знали, що я відчуваю. Спочатку я хотіла співати, щоб привернути увагу своїх рідних, але потім зрозуміла, що хочу писати музику для себе. “Голос країни” – це логічний початок мого творчого шляху.

Як сказала Лія, вона часто заучувала демоверсії пісень Костянтина, які він прослуховував у машині:

Він чув, як я підспівую його пісням. Іноді він казав, що співаю краще, ніж в оригіналі, інколи ж просто говорив "Добре" (сміється). Він не багатослівний. Але мені дуже приємно, коли він пишається мною. Це мене надихає.

Лія Меладзе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми прийшли показати, як звучать вулиці Києва", — дует 2tone про мотивацію та вибір тренера в шоу "Голос країни-12"

Лія дуже хотіла взяти участь у “Голосі. Діти”, але розуміла, що тоді її вокал був недостатньо добрим. Після занять вже відчула, що зможе голосом привернути увагу та припасти глядачеві до душі. Спочатку для виступу на “сліпих” прослуховуваннях “Голосу країни” Лія обрала пісню Аріани Гранде, але згодом зрозуміла, що композицію варто змінити: 

Мені найбільше підходять низькі ноти, де багато мелізму у пісні. “Hallelujah” якраз не зовсім така пісня, але для “Голосу країни”  мені здалося, що краще вибирати те, що яскраво звучатиме, а не те, що буде більш виграшним для мене. Мені допомагала з вибором пісні моя викладачка Юлія Войс. Вона все мені завжди радить, а тато просто підтверджує, тому що завжди те, що вона радить, є дуже вдалим.

На "сліпих" прослуховуваннях Лія обрала Надю Дорофєєву, бо ще до участі у проекті відчувала, що хотіла б потрапити до неї у команду:

Коли мене питали до шоу, до кого хочу піти, я автоматично відповідала, що до Наді Дорофєєвої. Мені здається, що у нас із нею схожі смаки. Ми навіть чимось схожі. З нею було б дуже весело і цікаво попрацювати. Це просто внутрішнє враження. А загалом я люблю кожного тренера, вони всі дуже круті.

Потап сказав, що зараз дівчина має чудовий шанс “вийти з-під тіні” батька:

У тебе зараз гарний момент для того, щоб розпочати своє власне творче життя. Я знаю, тато тобою пишається.

Однак усі тренери зазначили, що, незважаючи на помітне хвилювання дівчини, заспівала вона чудово. Надя Дорофєєва відзначила:

Ви сьогодні так зворушливо звучали, мов ангел.

Лія Меладзе

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавець музики епохи бароко Меліш Роман на сцені «Голосу країни» довів Святослава Вакарчука до сліз

Дівчина розповіла, що після того, як прийшла на сцену “Голосу країни” на “сліпих” прослуховуваннях, у неї зникло почуття страху. Подивимося, наскільки дівчина впорається із цим у наступних етапах шоу! Дивіться виступ Лії Меладзе у третьому ефірі шоу:

Новини по темі