"Я за те, щоб кожен мав шанс на здійснення мрії", — Катерина Осадча про повернення "Голосу країни"

Голос країни
Катерина Осадча поділилася емоціями щодо повернення "Голосу країни"
instagram.com/kosadcha

Ведуча "Голосу країни" показала нові світлини та поділилася емоціями щодо повернення проєкту.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту “Голос країни”, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників Ведуча вокального проєкту Катерина Осадча показала світлини зі зйомок півроку тому та тепер і розповіла про роботу тренерів з учасниками, яка вже триває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення у дитинство, рани минулого й стимули жити далі: тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA випустила перший україномовний альбом "сенси"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

"Перші світлини і останні відділяє лише півроку, але по відчуттю набагато більше..." — зізналася Катерина.

За словами ведучої, "Голос країни" став великою частиною її телевізійного життя. Повномасштабна війна стала на заваді розвитку проєкту та його талановитим учасникам, але вже скоро вони повернуться на екрани та знову даруватимуть натхнення глядачам.

"Ми зняли майже всі епізоди "Голосу країни" до вторгнення і більша частина проєкту не встигла вийти в ефір. Більшість учасників так і не побачили глядачі, а вони так мріяли про свій шанс, готувалися, нервували, виступали, змагалися. Голос країни повертається з 2 жовтня, щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ. Тренери взяли до себе в команди учасників, почали з ними працювати і зараз продовжать роботу і десятки талантів отримають те, на що заслуговують.

Тренери відповідальні за тих, кого до себе взяли в команди і "Голос" це в першу чергу про учасників, а не про власні амбіції тренерів, ми ж своїх не кидаємо? Я за людей, за кожного, за те, щоб кожен мав шанс на здійснення мрії, а українці зараз побачили те, що надихне нас на боротьбу й надалі",— поділилася Осадча.

Осадча та ГорбуновФото: Instagram/kosadcha 

“Голос країни” разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”.  Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для  цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України.

Вже зараз кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень. Всі гроші підуть на аерозасоби. Тисячі SMS-голосів зможуть стати гучною народною підтримкою ЗСУ.

Усі деталі за посиланням на онлайн-платформу Dobro.UA.

Новини по темі