Аліє Хаджабадінова про підтримку з Криму: "Мої соцмережі переповнені повідомленнями від земляків — це дає наснагу йти далі"

Голос країни
Учасниця "Голосу країни-12" Аліє Хаджабадінова про підтримку з Криму та співпрацю зі Святославом Вакарчуком

Учасниця "Голосу країни-12" Аліє Хаджабадінова поділилася враженнями від першого ефіру.

Поділитися:

Учасниця "Голосу країни-12", кримчанка Аліє Хаджабадінова, розповіла, які у неї залишились враження від першого ефіру програми, який відбувся 23 січня о 21:00, про підтримку близьких, колег та кримчан, а також про її співпрацю з зірковим тренером Святославом Вакарчуком.

Аліє Хаджабадінова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіборг на сцені "Голосу країни-12": "Оскільки я військовий, то якщо пройшов, то треба йти до кінця"

У першому ефірі Аліє Хаджабадінова зі своєю кримськотатарською піснею "Bahçalarda kestane" розвернула одразу три крісла: Потапа, Наді Дорофєєвої та Святослава Вакарчука. Тоді дівчина обрала собі в тренери саме Святослава, адже вона є шанувальницею його творчості. Чи виправдані її сподівання від спільної роботи з тренером? Зізналася:

Дуже комфортно зі Святославом Вакарчуком працювати, бо він наче рідна людина для мене. Коли я поспілкувалася з ним, я зрозуміла, що він у розмові дуже простий та щирий, і дуже серйозний, коли справа стосується музики. 

Аліє Хаджабадінова

Аліє розповіла, що дивилася перший ефір "Голосу країни" разом зі всією командою Святослава Вакарчука. Підкреслила, що атмосфера у команді дуже тепла: всі аплодували, коли виходили на сцену "їхні" учасники. А особливо дівчину потішило те, наскільки масштабною була підтримка з Криму:

Всі мої соцмережі переповнені повідомленнями та підтримкою від моїх земляків. Писали навіть ті, кого я зовсім не знаю! Я не можу це ні з чим у своєму житті порівняти. Саме ця шалена підтримка дає наснагу йти далі.

Аліє Хаджабадінова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гуси» і саксофон: фантастичний кавер на «Голосі країни» виконала Інесса Грицаєнко (дует «Сестра Music»)

Зараз Хаджабадінова намагається поєднати участь у "Голосі країни-12" з роботою. Зауважує, що цей ритм життя їй до вподоби: "Я відчуваю себе, наче в казці. Це як сон". Колеги Аліє не знали про її вміння співати, допоки вона не виступила з піснею на новорічному корпоративі: 

Звісно, всі колеги з хвилюванням дивилися перший випуск "Голосу країни", бо я тримала інтригу до останнього. В наших чатах були дуже теплі слова підтримки.

Вже наступної неділі о 21:00 на 1+1 можна буде подивитися другий ефір зі сліпих прослуховувань. Дивіться виступ Аліє Хаджабадінової з першого ефіру:

Новини по темі