Голос країни-12: всі виступи п'ятого ефіру (відео)

Голос країни
Голос країни-12: всі виступи за 20 лютого — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники у п'ятому ефірі на "сліпих" прослуховуваннях.

Поділитися:

20 лютого глядачі 1+1 побачили п'ятий випуск головного вокального шоу країни «Голос країни». Традиційно першим етапом шоу є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери наосліп відбирають вокалістів собі у команду серед усіх учасників шоу. У 12 сезоні шоу у тренерських кріслах DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

1. Олещук Олександр — Leonard Cohen — Hallelujah

Олександр — спадковий масажист. Його тато та старший брат робили масажі і навчили його цьому ремеслу. Сцена "Голосу країни" — найперша у житті хлопця. До цього він ніколи не ходив на вокал. У вільний від роботи час Олександр підігрує собі на гітарі, і душа у нього лежить саме до музики. До Олександра Олещука розвернулися Оля Полякова та DOROFEEVA. Надія заспівала з Олесандром ще раз, а Оля намагались переконати іти до неї у команду. Врешті, Олександр обрав команду Надії Дорофєєвої. Надя відзначила, що хлопець за енергією їй нагадав Сергія Лазановського, з яким вона перемогла у проєкті у минулому сезоні. 

2. Гурт GuliGuli — The Weeknd — Blinding Lights 

Фольклористки Ярина, Василина і Дарина є бек-вокалістками гурту KAZKA. Вони виконали україномовний кавер на пісню Blinding Lights гурту The Weeknd. До дівчат розвернувся лише Потап, тому вони автоматично потрапили до його команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропозиція руки і серця на шоу «Голос країни»: романтичне освідчення вперше в історії проєкту

3. Утєуова Лаура —  DOROFEEVA —  Почему

30-річна дівчина приїхала на "Голос країни" з Казахстану. Лаура дуже хотіла потрапити до команди Наді Дорофєєвої і виконала кавер на її хіт "Почему". Однак, на жаль, ніхто з тренерів до виконавиці не розвернувся і вона покинула шоу. 

4. Забеліна Дар'я — Тіна Кароль —  Твої гріхи

20-річна дівчина з Вінниччини виконала пісню Тіни Кароль "Твої гріхи". Першим до Дар'ї розвернувся Святослав Вакарчук, а згодом і Потап та Надя Дорофєєва. Дівчина ніде не вчилась вокалу, але працює вокалісткою у ресторанах. Святослав пожартував, що мабуть піде з проєкта, якщо Дар'я не обере його команду. Тренери запекло боролись за дівчину, і врешті вона обрала команду Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Якщо ви до мене не підете, я піду з проєкту», – хто вразив своїм виступом на «Голосі країни» Святослава Вакарчука та чи залишився тренер у шоу

5. Амірян Нарек —  Nessun Dorma

Хірург з Вірменії приїхав до України на "Голос країни", оскільки дуже любить музику. Як зізнається Нарек, він співає навіть під час операцій. Він ніколи професійно не займався вокалом, однак і не уявляє свого життя без музики. Нарек приїхав показати, що музика теж лікує. Неймовірний вокал лікаря з Вірменії розвернув усі чотири тренерські крісла на сцені. Усі тренери боролись за вокаліста, а Надя Дорофєєва вийшла заспівати разом із Нареком. Хлопець за покликом серця обрав команду Наді Дорофєєвої. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Музика теж лікує", – хірург з Вірменії вразив своїм голосом усіх тренерів "Голосу країни"

6. Герасимчук Михайло — MONATIC — JOMO

Михайло із Запоріжжя. Уся його сім'я певним чином пов'язана з металургією, тож у нього не було великого вибору, куди вступати. Батьки сказали, що потрібно вступати до металургійного коледжу. Однак, душа хлопця лежить до співу і він дуже хоче стати співаком. Також, Михайло мріє відкрити дитячу музичну школу. До хлопця розвернувся лише Потап і він автоматично потрапив у його команду.

7. Літвінчук Вікторія — Pet Shop Boys — It`s a Sin

23-річна дівчина з Хмельниччини брала участь у першому сезоні "Голос. Діти", де дійшла до прямих ефірів, а згодом — і у дев'ятому сезоні "Голосу країни" 2018 року. Тоді, на жаль, ніхто до дівчини не розвернувся. Сьогодні до Вікторії розвернулась лише Оля Полякова і вона автоматично потрапила до її команди. 

8. Григорський Андрій — Олександр Пономарьов — Ти дочекайся мене

У 20-річного Андрія 10 років тому діагностували невиліковну хворобу: синдром Туретта. Один з лікарів порадив переключитись на щось, аби хоч короткочасно позбутись нервових тіків. Батьки не задумуючись віддали Андрія на музику. З того часу хлопець співає, і це дуже допомагає йому. Той випадок, коли музика дійсно лікує. Андрій Григорський виконав пісню Олександра Пономарьова "Ти дочекайся мене", однак ніхто з тренерів на сцені не обернувся до нього. Втім, команда Другого шансу вирішила забрати хлопця до себе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли я починаю співати, нервовий тік зникає", — хлопець із невиліковною хворобою на сцені "Голосу країни"

9. Столаба Каріна — 4 Non Blondes — What's Up

Каріна Столаба — фіналістка п'ятого сезону "Голос. Діти" з команди "Время и Стекло", у якій, як відомо, виступала Надя Дорофєєва. Каріна розвернула усі чотири крісла на сцені. Тренери запекло змагались за Каріну, Оля Полякова навіть вийшла на сцену до неї. Святослав Вакарчук також дуже хотів, щоб Каріна обрала його. Надя Дорофєєва, очікувано, дуже сподівалась знову побачити дівчину у себе в команді. Усім на здивування, Карина обрала не DOROFEEVA, а команду Потапа. 

10. Захаров Олександр — Океан Ельзи — Мить

33-річний вчитель англійської мови Олександр Захаров дуже любить музику. Він співає у власному гурті у місті Хмільник. Олександр виконав пісню "Океану Ельзи", однак, на жаль, не зумів розвернути жодного тренерського крісла "Голосу країни". Олександр покинув шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Це було під Дебальцевим, була зима, лютий...", — Святослав Вакарчук на "Голосі країни" розповів історію військового, яку "крізь сльози пережив"

11. Бутурліна Валерія — Celine Dion — All by Myself

23-річна Валерія Бутурліна з Нікополя співає з 8 років та вже викладає вокал. У неї є 16 своїх учнів віком від 4 років. Дівчина вирішила прийти на проєкт, щоб її нарешті почули в Україні та за її межами. Валерія зуміла розвернути усі чотири тренерські крісла на сцені "Голосу країни". Тренери активно боролись за дівчину, а Валерія вирішила піти до команди Олі Полякової. 

12. Коржов Олександр — Hammali Navai — Птичка

21-річний Олександр з міста Запоріжжя. У Олександра в житті є дві пристрасті: спорт і музика. Із самого дитинства він займався спортом: футболом та карате, а в останньому досяг певних вершин. У 15 років у Олександра не стало тата і у сім'ї не вистачало фінансів. Оскільки усі збори, поїздки на змагання у спорті зазвичай учасники сплачують самостійно, було прийнято рішення, що треба лишати спорт. Музика на той час стала спасінням. До Олександра розвернувся лише Святослав Вакарчук і він автоматично опинився у нього в команді. 

13. Слюзалек Вероніка — KALUSH — Додому

26-річна киянка Слюзалек Вероніка сама пише музику у різних стилях, їй дуже подобається міксувати. Вероніка розвернула одразу чотири крісла тренерів своїм нестандартним виконанням пісні KALUSH "Додому". Дівчина обрала команду Потапа. Справжньою несподіванкою було для дівчини те, що гурт KALUSH прийшов за лаштунки підтримати її на "Голосі країни", врешті гурт заспівав пісню на сцені разом із Катериною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДівчина, яка розвернула всі крісла на "Голосі країни-12": чим здивував виступ Вероніки Слюзалек

14. Офліян Катерина — Тіна Кароль — Найти своих

Катерина Офліян, яка і є авторкою пісні Тіни Кароль "Найти своих", прийшла на сцену "Голосу країни". Дівчина не змогла розвернути до себе крісла тренерів на сцені. Однак справжнім сюрпризом і для Катерини, і для усіх тренерів стала поява Тіни Кароль на "Голосі країни". Тіна виконала ще раз пісню разом з Катериною і врешті тренери "Другого шансу" Андрій Мацола та Олександра Заріцька вирішили взяти дівчину у свою команду. 

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі