Довгоочікувана подорож: тренерка «Голосу країни» Оля Полякова показала щасливих доньок, які повертаються в Україну

Голос країни
Тренерка «Голосу країни» Оля Полякова показала щасливих доньок: дівчата повертаються в Україну
Instagram/polyakovamusic

Доньки тренерки «Голосу країни» Олі Полякової повертаються в Україну.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова повідомила радісну для себе новину: її доньки повертаються до України. Співачка розповіла про це за допомогою відео у сторіз в Instagram, на якому видно, як дівчата у дорожньому одязі та з речами крокують аеропортом. Це відео Полякова прокоментувала словами:

"Ось такі дівчатка, з гітарами, музикантки, їдуть додому, в Україну!"

Полякова донькиСкріншот: Instagram/polyakovamusic

Доньки Олі Полякової 17-річна Маша та 10-річна Аліса через повномасштабну війну, яку проти України розпочала росія, з березня перебували у Франції. Спочатку з ними була і сама співачка, проте на початку липня вона повернулася до України разом з молодшою донькою Алісою. На рідній землі тренерка "Голосу країни" співала в київському метро, виступала перед українськими військовими, брала участь у благодійних заходах. Також відомо, що співачка працює над своїм новим українськомовним альбомом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я мрію, щоб “Голос країни” повернувся на екрани”: DOROFEEVA у Сніданку з 1+1 розповіла про спілкування із командою на музичному проєкті і презентувала пісню з майбутнього україномовного ЕР-альбому

Оля Полякова розповідала, що доньки давно хочуть додому, проте вона боялася за їхню безпеку, оскільки в Україні залишається ризик ракетних ударів з боку рф. Та все ж доньки домоглися свого і вирушили в омріяну подорож додому.

Маша ПоляковаСкріншот: Instagram/polyakovamusic

Дивіться візит Олі Полякової до "Сніданку з 1+1" одразу після повернення в Україну:

Новини по темі