1 мільйон гривень для ЗСУ, пісні українською та виступи перед військовими: Оля Полякова розповіла про свою особисту боротьбу з ворогом

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Я маю що сказати і чим підтримати», – Оля Полякова розповіла про плани виступів перед нашими захисниками в Україні
Instagram/polyakovamusic

Тренерка "Голосу країни" Оля Полякова розповіла, чим допомагає Україні за кордоном та що збирається робити після повернення на Батьківщину.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни-12", співачка Оля Полякова з першого дня війни, розпочатої росією проти України, є активною учасницею нашого інформаційного та культурного фронту. Полякова записувала звернення до своїх колег з росії та підписників у соцмережах із закликом виходити на мітинги проти війни. Згодом почала виступати на благодійних заходах на підтримку України в Європі, поїхала у тур США. Тепер же співачка мріє про одне: повернутися на Батьківщину та піднімати бойовий дух своїми виступами військовим і медикам. Детальніше про це розповіли у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тепер лише раша гудбай», – VERKA SERDUCHKA на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine змінила слова у своєму хіті з «Євробачення» (відео)

Оля Полякова нині з доньками перебуває у Франції, куди була змушена вивезти дітей заради їхньої безпеки. Співачка щойно повернулася з туру по США, під час якого провела концерти у 9-ти містах та зібрала понад 1 мільйон гривень на потреби ЗСУ.

Крім того, на запрошення учасника одного з сезонів "Танців з зірками" Іраклі Макацарії Полякова відвідала Грузію: на концерті вона розповідала про всі жахи війни в Україні, а завершила свій виступ піснею "Щасливі люди".

У колись повністю російськомовної співачки нині в репертуарі вже з'явилося 6 пісень українською мовою, і вона зізнається, що наразі працює над записом українськомовного альбому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розповіла про колискову на музику Мирослава Скорика: «Це слова матері у бомбосховищі, яка будить свою дитину, щоб її зберегти»

Вже днями тренерка "Голосу країни" збирається повернутися на Батьківщину, в Україну. Полякова зізнається, що дуже хоче вперше за понад 3 місяці обійняти свого чоловіка, який служить в теробороні. Оля розказує:

"Ми вже майже 20 років у шлюбі, у нас ще не було таких тривалих розлук, і це непросто".

Після омріяної зустрічі з чоловіком Оля Полякова планує співати для українських захисників і медиків, буде давати концерти в шпиталях для військових. Чи повернуться з нею діти, співачка поки не знає. Каже, що вони дуже хочуть, але у Полякової поки є побоювання щодо їхньої безпеки в Україні. Щодо своїх майбутніх виступів на Батьківщині тренерка "Голосу країни-12" розповідає:

"Я маю що сказати, чим підтримати і поділитися. Маємо об'єднатися разом і робити все, щоб перемогти".

Також співачка продовжує робити онлайн-вітання для військових, медиків та волонтерів. До ініціативи вже долучились і колеги: Оля Цибульська, Даша Астаф’єва, Володимир Остапчук, TAYANNA, Jerry Heil та багато інших. За словами Полякової, надходить дуже багато особистих привітань від родин та жінок військових, які зірки із задоволенням зачитують, оскільки це дозволяє хоча б на хвилинку перенести наших захисників, медиків та волонтерів у мирне життя і передати, що на них чекають і ми обов’язково переможемо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудський актор Бен Стіллер прибув з візитом до України: він вже відвідав Львів та Київську область

Більше про те, де зараз Оля Полякова та які плани має на майбутнє, дивіться у відео "Сніданку з 1+1":

Новини по темі