“Я мрію, щоб “Голос країни” повернувся на екрани”: DOROFEEVA у Сніданку з 1+1 розповіла про спілкування із командою на музичному проєкті і презентувала пісню з майбутнього україномовного ЕР-альбому

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
DOROFEEVA у Сніданку з 1+1 розповіла про спілкування із командою на музичному проєкті і презентувала пісню з майбутнього україномовного ЕР-альбому

Артистка презентувала пісню “Різнокольорова” та розповіла про майбутній ЕР-альбом

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

Сьогодні до студії “Сніданку з 1+1” завітала популярна співачка, тренерка головного вокального проєкту “Голос країни” DOROFEEVA. Артистка презентувала пісню “Різнокольорова” та розповіла про майбутній ЕР-альбом, “Голос країни” та виступи для Національної гвардії України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у нагородженні маленьких українських героїв та поділилася щемливою історією 7-річного Єгора

DOROFEEVA розказала, що 24 лютого, у день початку повномасштабної війни, повинна була з’явитись в ефірі “Сніданку з 1+1” з прем’єрою російськомовної версії пісні “Разноцветная”. 

“Я дуже добре пам’ятаю 24 лютого. Напередодні всі казали, що щось буде. А я до останнього, як і всі українці, не вірила в це і казала: яка війна, в мене ефір 24 лютого у “Сніданку з 1+1”. А ввечері у мене повинен бути корпоратив. Я прокинулася о п’ятій ранку і перше, що зробила - написала команді, що ефіру напевно не буде. На що вони відповіли: звичайно ж! Тому сьогодні я хочу презентувати україномовну версію цієї пісні. Вона увійде до першого україномовного ЕР — це “Різнокольорова”. Я дуже по-іншому стала відчувати пісні. У майбутньому альбомі, який вийде через місяць, вони будуть сильно відрізнятися від того, що я робила раніше. Це більше про сенси, відчуття та емоції”, — говорить співачка.  

DOROFEEVA

До того ж, тренерка розповіла, чи підтримує зв’язок зі своєю командою з проєкту “Голос країни-12”, трансляція якого на телеканалі 1+1 перервалась через початок повномасштабного вторгнення.

“Я хочу сказати, що ми постійно спілкуємося з командою. В моїй команді є військовий, і я завжди з ним на зв’язку. В нього все добре, але я за нього особливо переймаюсь. Зараз дуже багато людей пишуть мені у соц мережах, що хочуть повернення “Голосу країни” в ефір. Адже усій країні необхідні ці голоси та таланти. Я мрію, щоб проєкт повернувся на екрани”, — каже DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA виступила перед українськими військовими

З самого початку війни DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами по всьому світу, долучається до зборів коштів, підтримує українських біженців у різних країнах Європи, дає концерти для військових і внутрішніх переселенців. Артистка розповіла, про що спілкується з військовими під час виступів.

“Весь цей час мені було дуже важко емоційно. Всі мене знають як дівчину, яка завжди посміхається, але декілька разів я не змогла стримати сліз під час виконання гімну та пісні “Думи”. В ці емоційні моменти я завжди собі кажу, що повинна бути сильною, дарувати посмішки, адже треба підтримати людей у цей складний час. Нещодавно я мала виступ перед Національною гвардією України і дуже хвилювалась перед ним. Адже давати концерт перед хлопцями, які нас захищають, це дуже відповідально. Я неймовірно тремтіла, але все пройшло так круто, наче це був звичайний концерт”, — каже DOROFEEVA.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі