Пісня про ЗСУ від переможця «Голосу країни» Сергій Лазановський | RIDNYI, присвячена українським захисникам, увірвалась у тренди YouTube

Голос країни
Пісня про ЗСУ від переможця «Голосу країни» Сергій Лазановський | RIDNYI,  присвячена українським захисникам, увірвалась у тренди YouTube

Вже за першу добу відеороботі вдалось піднятися на 12 місце музичних трендів YouTube.

Поділитися:

Переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський | RIDNYI  випустив нову патріотично-мотиваційну пісню під назвою «ЗСУ» на підтримку українських військових. Співак створив трек у колаборації з акордеоністом-віртуозом DIRESH.

Об’єднатись разом музикантів надихнув успіх попередньої спільної роботи «Геть з України», яка набула неабиякої популярності в соцмережах. У Facebook відеокліп має вже понад 3,5 млн переглядів, а у YouTube входить до ТОП-30 найпопулярніших відео на платформі в українському сегменті  з 1,5 млн переглядами.

«DIRESH такий легкий на підйом, як і я, — коментує співак, — Він "хворий" творчістю, і це захоплює. Приємно працювати з людиною, яка перш за все женеться не за фінансами, а за ідеєю».

Вже за першу добу відеороботі вдалось піднятися на 12 місце музичних трендів YouTube. Кліп продовжує стрімко набирати перегляди. Користувачі у мережі дякують співаку за підтримку бойового духу українців та підкреслюють факт того, що ЗСУ дійсно найкращі.

За словами Сергія Лазановського, нова робота «ЗСУ» продиктована часом, адже після успіху «Геть з України» співак сотнями отримував повідомлення від військових та цивільних з подякою за мотиваційну творчість та створення нових пісень, які підійматись настрій та дух наших бійців.

«Найперше, словами в цій пісні ми хочемо підтримати усіх наших захисників і захисниць, які зараз борються за нашу Незалежність і відновлення наших територій. Хочеться, щоб вони набирались сил не тільки фізично, а й морально. А завдяки пісні — це можливо зробити на відстані багатьох кілометрів. Хоча не приховаю того факту, що всі ці пісні будуть обов'язково виконані перед самими солдатами», — підкреслив виконавець.

Сергій Лазановський | RIDNYI 

Окрім того, Сергій Лазановський|RIDNYI у тексті нової композиції творчі разом із співавторкою та продюсеркою Іриною Батюк надився словами видатного поета Тараса Шевченка: «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!». Сам співак вважає, що українці мають сформувати себе, як незалежна нація і прагнути поважати та цінувати своє – українське.

Зі свого боку акордеоністом-віртуозом DIRESH додає, що за мету цієї колаборації музиканти ставили створення пісні, яку можна назвати українською душею, таким запалом, який би підіймав дух та настрій.

Сергій Лазановський | RIDNYI  DIRESH

Сергій Лазановський|RIDNYI впевнений, що українські артисти зі свого боку мають зробити від себе усе залежне, аби після перемоги України над загарбниками на весіллях, дискотеках та інших святах не лунало жодної російськомовної пісні. І підкреслює:

«А ЗСУ — повинні завжди залишатись в центрі уваги, навіть на особистих святкуваннях. Тому що це саме ті люди, завдяки яким ми зможемо відчути ще раз приємні моменти у своєму житті. А пісня «ЗСУ» завжди про це нагадуватиме».

Усі кошти з прослуховувань пісні «ЗСУ» на стрімінгових платформах будуть передані на потреби Збройних Сил.

Новини по темі