Сергій Лазановський, переможець «Голосу країни-11», розповів у «Сніданку з 1+1» чому пішов працювати в м’ясну крамницю і представив нову пісню

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сергій Лазановський, переможець «Голосу країни-11», розповів у «Сніданку з 1+1» чому пішов працювати в м’ясну крамницю і представив нову пісню

Співак презентував новий символічний трек «Воскрес Христос, Воскресе Україна» та розповів, як змінив свою діяльність під час війни.

Поділитися:

Після перемогиу у шоу "Голос країни" Сергій Лазановський мав відкриті двері в шоубізнес, але війна змусила забути тимчасово про співи і заробляти менш креативним ремеслом – хлопець влаштувався продавцем-консультантом у крамницю м’яса. Окрім продажів, Сергій ще й займається розвантажуванням і зізнається, що не цурається будь-якої роботи – цьому навчило дитинство в селі. Деякі відвідувачі приходять, що сфотографуватися або подивитися наживо на переможця відомого проєкту. Хлопець каже, що пропонує заспівати покупцеві наживо, якщо при ньому переведуть гроші на допомогу ЗСУ.

Сергій зізнався, що саме допомога Збройним силам України стала одним із рушіїв пошуку нової роботи:

"Я розумію, що потрібно думати холодним розумом, не впадати в паніку, подати приклад іншим людям з творчої чи будь-якої іншої професії, що можна спробувати для себе щось нове і нічого не боятися, все точно вийде. Одна мета моя була – допомогти фінансово ЗСУ, тому потрібно було шукати роботу. Це найменше, що я можу зробити. Друга мета моя: оплатити квартиру і прогодувати свою кицьку. Знайомі відгукнулися і так я почав продавати м’ясо".

Лазановський

У вільний від роботи час хлопець не полишає музичну творчість – виходить разом із музикантами співати коломийок у центра міста, збираючи ще й таким чином гроші на потреби ЗСУ. Каже, що за один імпровізований виступ може отримати до 5 тис. грн.

Лазановський розповів, що підтримує спілкування зі своєю зірковою тренеркою Надією Дорофєєвою. До звичних розмов додався обмін думками щодо нового україномовного репертуару Наді.

«Надя консультувалася зі мною щодо українських пісень, бо вона каже: «Ти, як ніхто, допомагав мені в цьому плані на «Голосі країни».

Лазановський Дорофєєва

Лазановський наразі готує альбом повстанських пісень і дуже чекає перемоги, щоб відразу поїхати у благодійний тур зруйнованими містами – підтримати моральний стан постраждалих та допомогти у відбудові країни.

У «Сніданку з 1+1», сьогодні в Великдень, Сергій Лазановський представив свою нову пісню з символічною назвою «Воскрес Христос, Воскресе Україна».

"Чому Україна має воскресати, вона ж не померла? Так, вона не померла і Христос не помирав власною смертю. Його розіп’яли вороги, надіялися, що це станеться назавжди, а він воскрес. Так само і наші сусіди-вороги надіються, що вони зітруть з лиця землі нашу націю, нашу країну, але не вийде, тому що ми – вічна країна, ми на віки. А "воскресне" – це про те, що ми швидко відбудуємо наші міста, хоч зараз ми в руїнах".

Сергій Лазановський розповів, що після перемоги мріє подякути кожному солдату, кожній дівчині, які відстоюють нашу незалежність: "Просто обійняти за те, що вони зараз борються за наше незалежне життя".

Сергій також розповів як святкує Великдень цього року, дивіться відео:

Новини по темі