Голос країни-12: переможець шоу отримає спеціальний музичний суперприз

Голос країни
Який спеціальний музичний суперприз отримає переможець Голосу країни-12?

Який музичний подарунок отримає переможець Голосу країни-12?

Поділитися:

Нещодавно відбулась прем’єра другого випуску найвокальнішого шоу «Голос країни-12». Топові українські зірки Потап, Оля Полякова, DOROFEEVA, Святослав Вакарчук та команда «Другого шансу», яка є нововведенням 12 сезону, шукають справжній голос нації з різних куточків України, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна.

Голос країни

Вже другий тиждень поспіль глядачі спостерігають за вибором наосліп найталановитіших вокалістів. Тренери продовжують шукати виконавця, який з гордістю отримає звання переможця «Голосу країни-12», а також головний музичний суперприз – пісню, музичний кліп на неї та ротацію у медіа від мецената Андрія Мацоли. Це справжня мрія будь-якого молодого виконавця і неймовірний шанс розпочати професійну кар’єру.

«Співаки приходять на «Голос країни» не тільки, щоб показати свій унікальний талант, а й щоб знайти аудиторію, для якої вони зможуть випускати свій авторський матеріал. Рішення зробити такий музичний суперприз прийшло до мене не просто так. Ми з родиною – великі фанати «Голосу країни», а пісня, кліп та активна ротація – це те, без чого не може обійтися будь-який артист на старті власної кар’єри. Я впевнений, що така підтримка переможця зможе прокласти йому дорогу у великий світ шоу-бізнесу», – зазначив Андрій Мацола.

Мацола Голос країни

Традиційно переможець шоу “Голос країни” також отримає квартиру в Києві від ЖК «НоваБудова».

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

На YouTube-каналі «Голосу країни» вже з’явився перший випуск digital-версії спецпроєкту «Другий шанс». Його можна переглянути тут:

Новини по темі