"Голос країни – це промінь сонця у ці темні часи", — Анастасія Паламарь, яка стала додатковою учасницею у команді Потапа

Голос країни
Додаткова учасниця у команді Потапа: як 17-річна Анастасія Паламарь виборола місце на Голосі країни

Дівчина проживає у Запорізькій області і щодня переживає жахіття російської агресії на території України.

Поділитися:

У неділю, 16 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — останній, сьомий епізод сліпих прослуховувань. У продовженні сезону оголошена благодійна мета – під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Анастасія Паламар

17-річна Анастасія Паламарь із міста Енергодар Запорізької області. Зараз Настя перебуває в Енергодарі і щодня спостерігає за жахіттями, що відбуваються у її рідному містечку: 

“Я просто бачу, як місто помирає. Щодня у мене є думки, що сьогодні може бути останнім у моєму житті. Ми чуємо вибухи і розуміємо, що це відбувається неподалік АЕС. Мені страшно за моїх батьків”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, я можу допомагати людям: усі отримані кошти відправляю на ЗСУ», – вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни"

Почувши, що проєкт “Голос країни” повертається, Марія була на сьомому небі від щастя. 

“Голос – це промінь сонця у ці темні часи”, – зізнається дівчина. 

Анастасія Паламарь

Під час виступу Анастасії право набирати команду мали лише Оля Полякова та Святослав Вакарчук, але вони до дівчини не обернулись. Розвернули свої крісла лише Потап та Надя Дорофєєва, які на момент виступу Насті свої команди вже набрали. Тренери попросили продюсерів проєкту дати шанс Анастасії та взяти її як додаткову учасницю у свою команду. Дівчина обрала Потапа і стала 17-ю додатковою учасницею у його команді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна повинна бути цілісною: з Кримом, Донецьком та Луганськом", — учасниця "Голосу країни-12" Наталія Бурик про війну та несподівану появу Go_A

В ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 Анастасія Паламарь розповіла, чому обрала саме Потапа:

"Я пішла до Потапа, тому що на той момент я зрозуміла, що хочу піти до продюсера. Я виступатиму в тріо, але дуже хочу дійти до фіналу!"

Дивіться виступ Анастасії Паламарь на "Голосі країни-12", а також стежте за каналом 1+1 у Телеграмі

Новини по темі