"Хочу, щоб моя музика торкалася сердець людей", — учасниця "Голосу країни-13" Катерина Стефанюк про участь у проєкті та плани на музичну діяльність (ексклюзив)

Голос країни
Учасниця Голосу країни-13 Катерина Стефанюк про участь у проєкті (інтерв'ю)

Учасниця "Голосу країни-13" Катерина Стефанюк у ексклюзивному інтерв'ю поділилася емоціями від виступу та розповіла про дружню атмосферу між учасниками.

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Проєкт дав мені натхнення для подальшої роботи», — Гідаят Сеїдов про участь у «Голосі країни-13» та плани на кар'єру (ексклюзив)

 

poll_content_889

 

В останньому епізоді зі "сліпими прослуховуваннями" сцену запалювала Катерина Стефанюк, що розвернула тренерські крісла Івана Клименка та DOROFEEVA. 23-річна львів'янка навчалась в консерваторії академічному вокалу та могла стати оперною співачкою. Однак з часом відчула, що хоче більшої різноманітності у творчості. Дівчина стала вуличною музиканткою, і відтоді, як сама  каже, кожного дня триває її «вічний тур». Під час одного з блекаутів у Львові вона заспівала на одній з вулиць, аби розрадити людей. Зібрався величезний натовп і це був по-справжньому емоційний момент. На "Голосі країни-13" учасниця мріє так само торкнутися сердець інших, як того вечора у рідному місті. Катерина Стефанюк дала ексклюзивне інтерв'ю для сайту 1+1, у якому поділилася особистими хвилюваннями, емоціями від виступів та грандіозними планами на майбутнє.

Що відчули, коли зрозуміли, що пройшли далі? Які емоції вас переповнювали?

Нормально не пам'ятаю самого виступу, бо дуже хвилювалася, хоч до цього не переживала весь день взагалі. Усе сталося дуже швидко. У мене пересохло в роті та навіть не знаю, як почала співати. З усього виступу пригадую лише момент, коли повернулися тренери. Було шкода, що на кнопку натиснули не всі.

Катерина Стефанюк

Чому обрали команду DOROFEEVA?

Коли тільки дізналася, що серед тренерів буде Юлія Саніна, думала, що піду до неї. Потім захотіла до Наді, адже вона працювала з багатьма артистами й з людьми, які класно вміють робити музику. Якийсь період мені найцікавіше було попрацювати з Артемом. А в останній день думала: "Ваня Клименко такий крутий, точно треба до нього". Усе вирішилося на сцені. Надя одразу мене підтримала, принесла води, і я зрозуміла, що оберу її. 

"Серце мене повело до DOROFEEVA".

Катерина Стефанюк

Що вам дала участь в “Голосі країни-13”?

Я була дуже невпевнена в собі та не вірила, що пройду далі. Навіть сумнівалася, чи йти мені на цей сезон, проте потім зрозуміла, що таку можливість упускати не можна. Прагнула отримати досвід та можливість працювати чудовими людьми. Почула багато важливих порад як від тренера, так і від інших учасників. Надя наголосила на тому, що треба більше любити та вірити у свої сили. Учасники мотивували записувати свої пісні попри те, чи сподобаються вони мені та іншим — просто робити своє. Я стала більше цінувати свою роботу та усвідомила важливість будувати зв'язки.

"Найкраще у проєкті — це те, що ми жили всі разом в одному готелі, і це було постійне спілкування з людьми, обмін інформацією. Панувала дружня тепла атмосфера, як у якомусь дитячому таборі. Суперкрутий досвід."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні є багато цікавого, що варто розвивати і показувати", — учасник "Голосу країни-13" Едгар Єнокян про участь в проєкті та плани на творчу кар'єру

Які плани маєте на майбутню творчість?

По-перше, затвердитися як артист, який несе культуру в маси з трохи нішовою музикою. А якщо зовсім про далеке майбутнє, то мрію відкрити свій лейбл. Працювати з різними артистами — це такий кайф, адже всі вони різні та максимально цікаві персонажі. Ще хочу представити Україну на "Євробаченні" та збирати великі стадіони, бо мого запалу буде забагато на маленькі зали.

"Хочу, щоб моя музика торкалася сердець людей, і вони звільнялись від негативних емоцій".

Катерина Стефанюк

Дивіться минулий випуск "Голосу країни-13":

Стежте за подальшим шляхом Катерини Стефанюк у проєкті та дивіться "Голос країни" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" щонеділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі