Ведуча "Голосу країни" Катя Осадча розповіла, чи подобається їй працювати в парі з Юрієм Горбуновим та в чому для неї секрет щасливих стосунків

Голос країни
Катя Осадча розповіла про спільну роботу з Юрієм Горбуновим на «Голосі країни» та зізналася, чого вона продовжує вчитися у чоловіка

Катя Осадча розповіла, чи подобається їй спільна робота з чоловіком Юрієм Горбуновим, а також в чому секрет їхнього подружнього щастя.

Поділитися:

Ведуча «Голосу країни» Катя Осадча в інтерв’ю тижневику «Арт-Мозаїка» розповіла, чи подобається їй працювати в парі з Юрієм Горбуновим, чи не шкодить це їхнім стосункам. А також зізналася, в чому секрет їхнього сімейного щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне свято у родині ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: що святкують зірки

Вже 23 січня о 21:00 на каналі 1+1 стартує новий сезон «Голосу країни». Ведучими шоу традиційно стало подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча. Про спільну роботу над «Голосом країни» та пов’язані з цим виклики Катя Осадча розповідає:

«Нам з Юрою випав шанс спостерігати за тим, як народжуються зірки, якими вони стають від першого кроку і до фіналу. Цікаво спостерігати за тим, як спочатку вокалісти беруть участь у шоу, а потім виступають на одних сценах зі своїми тренерами, які давали їм поради у проєкті та робили з ними перші кроки».

Осадча Арт Мозаїка

Юрій Горбунов раніше розповідав «Арт-Мозаїці», що вчиться у своєї дружини Каті Осадчої вмінню ставитися до всього простіше. А чого Катерина сама вчиться у Юрія? Осадча зізнається:

«Для мене Юра – взірець абсолютної педантичності до всього, що він робить. Якщо він щось почав, він не відкладе це на завтра. Також одна з його найкращих рис – це чуйність до всього оточення. Я вчусь в нього саме цьому».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів подробиці зйомок сліпих прослуховувань «Голосу країни-12»: як підтримує учасників та чи обговорює з Катериною Осадчою вибір тренерів

Катя Осадча наголошує, що розпочинати кожен рік з «Голосу країни» їй дуже подобається, особливо враховуючи те, що вона на проєкті працює разом з коханим чоловіком. Ведуча зізнається:

«Нам з Юрою завжди приємно і цікаво працювати разом, і це вже стало приємною традицією».

Горбунов Осадча

А в чому ж секрет щасливого сімейного життя зіркових ведучих, які разом і вдома, і на роботі? Катя Осадча відкриває свій секрет родинного затишку:

«Я вважаю, що щасливі стосунки – це, в першу чергу, взаєморозуміння та підтримка. Це вміння чути одне одного, не боятися говорити з партнером про те, що подобається, а що не подобається. Також дуже важлива рівність. Я проти того, щоб хтось у родині домінував, а хтось підкорювався».

Дивіться перший ефір шоу «Голос країни-12» 23 січня о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі