"На "Голосі країни" я здобула колосальний досвід", — учасниця проєкту Катерина Козлова про емоції під час виступу та отримані знання (ексклюзив)

Голос країни
Учасниця Голосу країни-13 Катерина Козлова про участь у проєкті (ексклюзивне інтерв'ю)

Учасниця "Голосу країни-13" Катерина Козлова дала ексклюзивне інтерв'ю про свою участь у проєкті та обрану пісню для "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Проєкт дав мені натхнення для подальшої роботи», — Гідаят Сеїдов про участь у «Голосі країни-13» та плани на кар'єру (ексклюзив)

 

poll_content_889

 

В останньому епізоді зі "сліпими прослуховуваннями" емоційним виступом усіх зачарувала Катерина Козлова, що розвернула тренерські крісла Артема Пивоварова та DOROFEEVA. Дівчина родом з Хмельницького, але вже 9 років живе у Польщі. Минулого року учасниця здобула звання "Королева Польщі". Катерина зізнається, що пішла на конкурс, бо знала, що зможе там заспівати. Дівчина виконала вже легендарну пісню "1944" Джамали. Під час виступу учасниці на фіналі конкурсу в Об'єднаних Арабських Еміратах із зали почали виходити росіяни, які не витримали щирості Катерини та потужної пісні. "Королева Польщі" став шансом для дівчини повернутися до музики, роботу з якою вона майже припинила після переїзду до чужої країни. "Голос країни" для неї — це шанс продовжити займатися тим, що любить найбільше. Катерина Козлова дала ексклюзивне інтерв'ю для сайту 1+1, у якому поділилася особистими хвилюваннями та здобутим на проєкті досвідом.

Що відчули, коли зрозуміли, що пройшли далі? Які емоції вас переповнювали?

Дуже тоді хвилювалась. Навіть не вірила до кінця, що це станеться. Не сильно пам'ятаю сам виступ, бо була в стресі, і половину того, що там відбувалося потім подружки переказали. Мене всі дуже гарно налаштовували, заздалегідь підходив викладач, і все гарно склалося. Усі бачили, як я здивувалася, коли до мене повернувся Артем, але шкодую, що так само не відреагувала на Надію, бо взагалі не чула і не бачила, як вона натиснула на кнопку. Загалом досвід неймовірний. Мені тоді вдалося зловити якийсь контакт з публікою, і це було неймовірне відчуття дому та комфорту. Гріло душу враження того, що всі на одній хвилі зі мною.

"У той день переборола всі свої страхи та переживання. Зрозуміла, що потрібно дійсно співати серцем, любити те, що робиш і кайфувати від цього". 

Катерина Козлова

Чому ви заспівали саме "Bleeding love" — Leona Lewis для “сліпих прослуховувань”?

Довго намагалася "подружитися" з цією піснею. Протягом місяця кожного дня з нею прокидалася і засинала. Ніколи так не співала, як за той період підготовки до "Голосу країни-13". Ця композиція стала для мене викликом, але я ні про що не шкодую, адже всі старання виправдалися.

Чому обрали команду Артема Пивоварова?

Перед початком зйомок надзвичайно хотіла піти до Надії, адже люблю жіночу енергію та вважаю, що жінки повинні підтримувати одна одну. Та все пішло не по плану — коли Артем повернув крісло, я відчула іскру. Мені передалися його підтримка та бажання — і це зіграло ключову роль у моєму виборі, про який я аж ніяк не шкодую.

катерина козлова голос країни

Чого чекаєте від участі в “Голосі країни-13”?

Очікувала великої роботи, і це виявилося правдою. Багато цікавих моментів дізналася від Артема. Він розповідав нам про свої відчуття, про свою дорогу артиста. На "Голосі країни" я здобула колосальний досвід. Участь в проєкті змусила мене переосмислити власні мрії та цілі.

"Я надзвичайно виросла за період "Голосу країни"".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні є багато цікавого, що варто розвивати і показувати", — учасник "Голосу країни-13" Едгар Єнокян про участь в проєкті та плани на творчу кар'єру

Які плани маєте на майбутню творчість?

Зараз знаходжуся у певних роздумах. Точно знаю, що не можна ніколи припиняти, завжди потрібно рухатися, старатися і робити те, що ти любиш. Є такий відомий вислів: "Якщо ти будеш робити те, що любиш, то не будеш працювати жодного дня у житті" — і це правда. Коли насолоджуєшся, коли несеш любов та емоції у своєму голосі — це неймовірне щастя. 

"Наш голос  — це інструмент, за допомогою якого ми досягаємо багато цілей. Ми транслюємо важливі меседжі, і це важливо. Тому хочу, щоб музика обов'язково була в моєму житті".

Катерина Козлова

Дивіться минулий випуск "Голосу країни-13":

Стежте за подальшим шляхом Катерини Козлової у проєкті та дивіться "Голос країни" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" щонеділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі