«Наразі проходжу підготовку, щоб вступити до лав захисників», — Давид Маскиса, який розвернув усі тренерські крісла

Голос країни
Голос країни-12: Давид Маскиса розвернув усі тренерські крісла (відео)

На сцені "Голосу країни" — інженер-механік із Німеччини, який повернувся на Батьківщину, щоб співати та захищати країну від ворогів.

Поділитися:

У неділю, 16 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — останній, сьомий епізод сліпих прослуховувань. У продовженні сезону оголошена благодійна мета – під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.   "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

24-річний юнак із міста Умань Черкаської області тривалий час жив та працював у Німеччині. За вісім з половиною років Давид вивчився, здобув професію інженера-механіка, працював на всесвітньовідомих концернах. Але хлопець ніколи не забував про Батьківщину:

"Я вирішив займатися улюбленою справою і повернутися в Україну. Війну я зустрів у Києві, на лівому березі, на 21 поверсі, коли почали бомбити Бориспіль. Це було дуже добре чутно". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, я можу допомагати людям: усі отримані кошти відправляю на ЗСУ», – вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни"

Давид Маскиса на "Голосі країни-12"

У Давида був вибір — повернутися до Німеччини або залишитися в Україні. Музикант зробив вибір на користь України, адже він вірить, що своєю діяльністю зможе позитивно вплинути на країну. 

"Наразі проходжу підготовку, щоб вступити до лав захисників, захищати свою неньку, з кожним кроком, з кожним днем наближати нашу перемогу над країною-терористом та вигнати всю нечисть із наших територій", — каже Давид.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна повинна бути цілісною: з Кримом, Донецьком та Луганськом", — учасниця "Голосу країни-12" Наталія Бурик про війну та несподівану появу Go_A

Для виступу на "Голосі країни" співак обрав трек Alex Clare — Too close. Йому вдалося розвернути всі тренерські крісла. Та Давид надав перевагу команді Надії Дорофєєвої. В ексклюзивному коментарі для сайту 1+1 Давид прокоментував свій вибір: 

"Я дуже хотів до Наді. Проте не очікував, що повернуться всі чотири крісла. В той момент вибір був справді складним. Усі тренери дуже круті! Надя мені імпонує як людина. Я спостерігав на нею на телебаченні, як вона поводиться на сцені. Вірю, що ми спрацюємося".

Дивіться виступ Давида Маскиси на "Голосі країни-12", а також стежте за каналом 1+1 у телеграмі.

Новини по темі