Полтавка з гіпнотичним голосом зізналась, для чого їй участь у Голосі країни-9

Голос країни
Голос країни 9 випуск 5: Інтерв'ю з учасницею Марією Нікуліною

Відверте інтерв’ю з Марією Нікуліною, яка обрала команду Тіни Кароль.

Поділитися:

На долю 31-річної Марії Нікуліної випало чимало випробувань. Декілька років тому вона втратила близьку людину і пережила сильний стрес. Маші було важко їсти, співати і навіть просто говорити.

Врешті-решт дівчина зрозуміла, що зарадити собі зможе тільки вона сама. Крок за кроком Марія почала повертатися до нормального життя. Участь у Голосі країни-9 для неї — справжній виклик.

Як наважилися взяти участь у проекті?

Прийти на кастинг Голосу країни мене підштовхнуло бажання перегорнути сторінку свого життя, довгу і тяжку. Захотілося змін.

Ваше життя пов'язане з музикою?

Я багато років працюю на заходах, весіллях. У мене є свій кавер-бенд. Зараз почала активно займатися авторським проектом.

Чим керувалися під час вибору пісні?

Я виконала композицію Sinead O’Connor — Nothing Compares to You. Ця пісня енергетично дуже заряджена. У ній емоції на максимумі. Є багато музично цікавих пісень, але порожніх за змістом. Просто хтось когось кинув... А тут для людини руйнується весь світ, коли вона втрачає когось дуже близького.

Мені подобаються такі щирі та сильні композиції. Кожен раз, коли їх співаєш, ти ніби вмираєш.

А яку музику любите слухати?

Моє захоплення почалося з рок-музики. Звичайно, я люблю її досі, але зараз подобаються й інші жанри — інтелектуальний поп, блюз, фанк.

У команду до якого тренера хотіли потрапити?

Я про це взагалі не думала! Мені здавалося, що до мене ніхто не повернеться. Коли побачила перед собою обличчя трьох тренерів, спробувала відчути, хто мене зрозумів найкраще. Як мені здалося, зі мною на одній хвилі була Тіна Кароль. Тому я вирішила піти до неї.

Яка ваша мета на проекті?

Випробувати себе. Поставити себе в умови поза зоною свого комфорту. Дізнатися щось нове про себе, щось у собі відкрити. Подолати закоренілі страхи. Я впевнена в Тіні та в тому, що вона не запропонує якихось експериментів, які не будуть резонувати зі мною.

Дивіться відео Марія Нікуліна - Nothing Compares to You на Голосі країни-9: 

Новини по темі