Повернення Тіни Кароль, хірург, який лікує голосом, та фіналістка «Голос.Діти-5»: що чекати у новому випуску «Голосу країни-12»

Голос країни
Голос країни-12: повернення Тіни Кароль, хірург, який лікує голосом та фіналістка Голос.Діти-5 у новому випуску шоу

Вже у неділю, 20 лютого, о 21:00 на телеканалі 1+1 вийде новий епізод головного музичного шоу «Голос країни-12».

Поділитися:

На глядачів очікують неймовірні таланти з різних куточків України та світу, які демонструватимуть свій вокальні здібності. Тренери Потап, DOROFEEVA, Оля Полякова та Святослав Вакарчук продовжують збирати свої команди на сліпих прослуховуваннях. Цьогоріч «Голос країни» проходить під гаслом «Так звучить твоя країна».

Тіна Кароль фото

У п’ятому випуску на головну вокальну сцену країни вийде 32-річна авторка пісень та виконавиця Катерина Офліян. Декілька років тому дівчина переїхала в Київ. Щоб заробити на життя, підробляла написанням рекламних джинглів для радіо і їй це напрочуд вдавалося. Згодом вона відчула у собі сили до написання пісень. Перші свої роботи вона самостійно відправляла українським артистам і врешті решт її помітили. Наразі її треки співають популярні артисти, такі як KAZKA, Тіна Кароль та інші, а трек її авторства  звучить у серіалі «Моя улюблена Страшко». Дівчина прийшла на проєкт, щоб нарешті вийти з тіні артистів і довести собі, що вона варта бути почутою.

Тіна фото

На сцені «Голосу країни» Катерина виконає свій авторський трек «Найти своїх», який написала для Тіни Кароль. Несподіванкою для усіх стане поява особисто Тіни Кароль, яка прийшла підтримати учасницю. Окрім того, це буде їхня перша зустріч, оскільки до цього Катерина і Тіна спілкувались виключно у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери «Голосу країни-12» розповіли, як формують команди на "сліпих" прослуховуваннях: як обирають вокалістів Святослав Вакарчук, Оля Полякова, DOROFEEVA і Потап (ЕКСКЛЮЗИВ)

Як Тіна Кароль відреагує на виконання Каті та за кого з тренерів вболіває цього сезону – дивіться вже цієї неділі о 21:00.

Нарек Амірян

Також на сцену «Голосу країни» вийде 27-річний Нарек Амірян з Вірменії. Декілька місяці потому він вперше побачив відео «Голосу країни» на YouTube і без вагання подав заявку на кастинг. Нарек не має вокальної освіти, а у Вірменії працює хірургом. Учасник зізнався, що хоче навчитися професійно співати, проте залишати хірургію не планує.

«Я співаю на операціях і усі вони після цього завершуються успішно. Одна пацієнтка сказала, що коли вона побачить, як я співаю на «Голосі країни», то вона обов’язково вилікується. Мене дивляться вдома, колеги, сім’я, мій маленький син, тому хочеться виступити дуже гідно», поділився Нарек.

На сліпих прослуховуваннях учасник заспіває пісню Luciano Pavarotti «Nessun dorma». Чи вдасться йому повернути хоча б одне тренерське крісло – глядачі дізнаються вже незабаром.

Карина фото

Вийде на головну сцену країни і 18-річна Карина Столаба. Співачка була учасницею «Голос.Діти-5» у команді «Время и Стекло» та зуміла дійти до фіналу. Через три роки дівчина вирішила ще раз спробувати свої сили вже у «Голосі країни».

«Я вирішила зробити цей дорослий крок. І мені здається, що зараз у мене є шанс стати кимось більше, ніж просто дівчинкою з «Голос.Діти», прокоментувала Карина.

Свого часу, після участі у шоу, тренерка Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом зробили учасниці музичний подарунок у вигляді музичного курсу в британській літній школі-пансіоні. Як зізнається співачка, там вона почала шукати своє звучання та написала першу авторську пісню. Проте, чи зможе DOROFEEVA впізнати свою колишню учасницю – глядачі дізнаються 20 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

Гулі-гулі

Також на сцені «Голосу країни» заспіває гурт Guli-Guli band. Ярина, Василина та Дарина роблять експериментальну музику, міксуючи український фольклорний зі світовими хітами. Дівчата за фахом – професійні фольклористки.

«Ми бачимо, що українській аудиторії не вистачає такої музики, яку робимо ми. Ми прийшли показати людям різнобарвність нашої власної музичної ДНК. І ми впевнені, українська музика може бути сучасною та актуальною, як і наш гурт», зазначили дівчата.

Окрім того, паралельно учасниці працюють бек-вокалістами гурту KAZKA.  На «Голосі країни» Guli-Guli band презентують мікс української народної пісні та світового хіта від Weekend – Blinding Lights. Як до появу гурту поставиться тренерка «Другого шансу» Олександра Заріцька та чи сподобається такий несподіваний музичний мікс іншим тренерам – ми дізнаємось вже у неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

У п’ятому епізоді тренери будуть ще прискіпливіше обирати учасників у свою команду та настійливо боротися за тих, хто почув звук заповітної червоної кнопки.  Що доведе Потапа до сліз та кого з учасників на сцену «Голосу країни» прийдуть підтримати фаворити Нацвідбору-2022 гурт KALUSH – стане відомо вже незабаром.

Нагадаємо, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Голос країни-12

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrain

Новини по темі