Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

Голос країни
Голос країни-12: всі виступи за 13 лютого — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники у четвертому ефірі на "сліпих" прослуховуваннях.

Поділитися:

13 лютого глядачі 1+1 побачили четвертий випуск головного вокального шоу країни «Голос країни». Традиційно першим етапом шоу є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери наосліп відбирають вокалістів собі у команду серед усіх учасників шоу. У 12 сезоні шоу у тренерських кріслах DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи третього ефіру (відео)

1. Володимир Порубайло – Survivor "Eye of the Tiger"

Першим на сцену вийшов Володимир Порубайло. Учасник родом з Миколаївщини, але наразі живе в Одесі. Саме в Одесі Володимир співає у гурті і виступає у місцевих ресторанах. До Порубайла розвернулося 2 тренери: Оля Полякова та DOROFEEVA, та учасник обрав команду DOROFEEVA. Також Володимир Порубайло вразив всіх непересічною подією: освідчився свої коханій за лаштунками шоу. Це перше освідчення в історії "Голосу країни". Чи прийняла пропозицію руки і серця кохана Володимира? Дивіться одразу після його виступу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропозиція руки і серця на шоу «Голос країни»: романтичне освідчення вперше в історії проєкту

2. Алучана Феджи – KAZKA "М'ята"

18 -річна Алучана Феджи з Харкова вже брала участь у різних дитячих проєктах на 1+1: у "Голос. Діти", "Маленькі гіганти". Тепер співачка вирішила підкорити дорослу сцену. І хоча їй не вдалося розвернути до себе тренерські крісла, Феджи все ж потрапила до наступних етапів "Голосу країни", адже опинилася у команді Другого шансу.

3. Дмитро Цимбал – Alessandro Safina "Luna Tu"

Дмитро Цимбал вразив тренерів потужним академічним вокалом. Дмитро учасник легендарного українського хору імені Верьовки, а на "Голос країни" прийшов, щоб спробувати себе в ролі сольного артиста. До Цимбала повернулися одразу 2 тренери: Оля Полякова та Святослав Вакарчук, але Дмитро обрав Святослава Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це виклик тимчасово залишити зону комфорту: на "Голос країни" прийшов соліст "Хору імені Верьовки"

4. Аліна та Юрій Лаврови – Minelli "Rampampam"

Подружжя Аліна та Юрій Лаврови надовго запам'ятаються глядачам "Голосу країни". Це оригінальна пара (Аліна набагато вища за Юрія), яка довгий час проживала у Китаї, і лише нещодавно повернулася до України. Аліна та Юрій розвернули до себе Олю Полякову, DOROFEEVA та Потапа, але вирішили обрати команду Потапа.

5. Карина Аввакумова – LOBODA "Americano"

Карина Аввакумова, акторка серіаліті, співачка у караоке і ресторанах, не змогла потрапити до наступного етапу шоу "Голос країни", але пообіцяла прийти спробувати свої сили наступного року. Підтримати колегу прийшов актор, переможець "Танців з зірками" Артур Логай.

6. Діана Матвійчук – Гурт [О] "Там, Куди Я Йду"

16-річна Діана Матвійчук показала на "Голосі країни", як звучить Київщина. До дівчини повернувся Потап, і саме до нього в команду вона і потрапила.

7. Гліб Пархоменко –  Måneskin "I wanna be your slave"

Гліб Пархоменко зізнався, що хоче показати на сцені "Голосу країни", як звучить справжній рок. До учасника розвернулися одразу 3 тренери: Оля Полякова, Святослав Вакарчук та DOROFEEVA. Гліб обрав команду DOROFEEVA:

8. Павло Тютюнник – Микола Мозговий "Минає день, минає ніч"

Павло Тютюнник присвятив свій виступ на "Голосі країни" бабусі та дідусеві, які пішли з життя через коронавірус. До Павла повернулися Оля Полякова та Святослав Вакарчук, які потім по черзі заспівали з ним на сцені. Та Павло Тютюнник обрав своїм тренером Святослава Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ви любите, кричіть про це»,— учасник «Голосу країни» Павло Тютюнник присвятив свій виступ покійним бабусі та дідусю

9. Тарас Полях – Нервы "Слишком влюблен"

Тарас Полях присвятив свій виступ на "Голосі країни" коханій дівчині Вероніці, яка прийшла його підтримати на "сліпих" прослуховуваннях. На жаль, до учасника ніхто з тренерів не розвернувся, він не пройшов у наступні етапи шоу.

10. Юлія Штоля – LP "When we're high"

Юлія Штоля стала першою у 4-мі епізоді "сліпих" прослуховувань "Голосу країни-12", до кого розвернулися всі 4 тренерські крісла. Юлія після свого виступу заспівала на сцені разом з Потапом, після чого обрала тренером саме його.

11. Олександр Десятніков – Океан Ельзи "Без тебе мене нема"

Гончар з Дніпра Олександр Десятніков виконав на сцені "Голосу країни" пісню "Без тебе мене нема" і розвернув своїм виступом крісло Потапа.  

12. Аліса Фінашкіна – DOROFEEVA "Покажи мне любовь"

Аліса Фінашкіна, мама 2-х дітей, прийшла на "Голос країни", щоб мотивувати жінок більше вірити в себе та не боятися розвиватти свої здібності, незважаючи на життєві обставини. Аліса не зуміла розвернути до себе тренерів, проте потрапила до команди Другого шансу.

13. Дімаш Дуалєтов – Whitney Houston "I have nothing"

Ще один учасник на 4-му ефірі "Голосу країни" зумів вразити всіх тренерів. Це Дімаш Дуалєтов з Казахстану. Після роздумів він обрав команду Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскаваторщик та співачка з ресторану: хто розвернув всі тренерські крісла у 4-му епізоді «Голосу країни-12»

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі