Тренери «Голосу країни-12» розповіли, як формують команди на "сліпих" прослуховуваннях: як обирають вокалістів Святослав Вакарчук, Оля Полякова, DOROFEEVA і Потап (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Тренери "Голосу країни-12" поділилися секретами: як вони обирають учасників під час сліпих прослуховувань (ЕКСКЛЮЗИВ)

23 січня відбулася прем’єра «Голосу країни-12». Традиційно сезон розпочався зі "сліпих" прослуховувань. Як формують свої команди тренери? Ексклюзив від сайту 1+1.

Поділитися:

Тренери «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук, Оля Полякова, DOROFEEVA та Потап ексклюзивно для сайту 1+1 розповіли, яким чином вони обирають учасників у свої команди на "сліпих" прослуховуваннях та що для них є ключовим під час виступу учасника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи третього ефіру (відео)

Святослав Вакарчук

Тренер «Голосу країни» Святослав Вакарчук поділився своїми критеріями вибору учасників.

"Я завжди обираю виконавців до своєї команди за трьома критеріями:

1. душевність, щоб мурашки по шкірі;

2. тембр голосу (саму якість співу можна покращити за кілька занять);

3. музичність, що для мене чи не найважливіше  – наскільки людина не тільки співак, а й музикант".

Вакарчук

Святослав Вакарчук розповідає:

«Я, насамперед, на «Голос країни» приходжу для того, щоб мати можливість робити з моїми конкурсантами українську музику на європейському та світовому рівні. Я хочу, щоб вона звучала не лише вдома на великі свята, а й з великих сцен».

Оля Полякова

Оля Полякова вперше стала тренеркою «Голосу країни» і неодноразово наголошувала, як для неї це важливо. Адже даний проєкт дає змогу знайти справжні самородки, унікальні голоси нашої співочої нації. Полякова зізнається:

«Я дуже хочу зібрати таку народну команду з різних куточків України, щоб вона звучала саме так, як звучить наша країна».

Полякова

Що ж для тренерки головне у виборі "наосліп"? Оля Полякова зауважує:

«Я не можу не розвернутися, коли я відчуваю жагу та задоволення сценою. І, звісно, коли при цьому мою душу "торкнув" голос — подача та вокал».

DOROFEEVA

Тренерка-переможниця минулого сезону «Голосу країни» DOROFEEVA наголошує, що ключовим у виборі учасників для неї залишається тембр голосу. Також важливо, щоб учасник не боявся себе проявити і розумів, як це найкраще зробити. DOROFEEVA запевняє:

«Я хочу неординарні голоси, хочу у команду сміливих людей, сучасних, щирих. Для мене дуже важливо, щоб ці усі риси були проявлені одночасно. Я обираю собі в команду саме таких людей».

Дорофеева

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни» на 1+1: DOROFEEVA розповіла, чи вважає Потапа конкурентом

Як тренеру не схибити і обрати людину лише за голосом, "наосліп"? DOROFEEVA ділиться своїми секретами:

«Я не намагаюся уявити, хто це буде, я просто намагаюся відчути зерно, середину, тому що саме душа найважливіша в цьому проєкті, в «Голосі країни». Я відчуваю своє серце, іду за ним і натискаю кнопку, коли просто хочеться. Навіть, якщо учасник не досконало співає».

Потап

Про те, чого він очікує від шоу «Голос країни-12» та його учасників, розповідає і Потап. Він озвучує свою головну мету на проєкті:

«Я прийшов на цей проєкт з великою метою – знайти голос, з яким я буду працювати і поза цим проєктом. Це голос, який зможе представляти Україну на міжнародних сценах, аренах та представляти цю країну. З великим досвідом продюсерським, з великим досвідом у самому проєкті мені дуже хочеться знайти ексклюзивні голоси, які підуть далі і стануть справді явищем, крім телевізійного проекту, і збудують свою кар'єру».

Потап

Про вибір "наосліп" на «Голосі країни» Потап розповідає так:

«Я дуже тішуся, коли моїм колегам і тренерам дістаються діаманти. Я ж знаю, як буде далі – далі жорна змагань поставлять їх у інші умови».

Дивіться шоу "Голос країни" щонеділі о 21:00 на 1+1 та слідкуйте за тим, як тренери формують свої команди на етапі "сліпих" прослуховувань. Більше про те, як відбуваються зйомки нового сезону проєкту, дивіться тут:

 

Новини по темі