Відверті зізнання Потапа про його дует з дружиною та рок-виступ лікаря-реаніматолога: як пройшов четвертий епізод «Голосу країни-12»

Голос країни
Як пройшов 4-й ефір "сліпих" прослуховувань на "Голосі країни-12" (фото, відео)

13 лютого на телеканалі 1+1 показали четвертий епізод "сліпих" прослуховувань головного вокального шоу «Голос країни». Епізод був присвячений Дню закоханих.

Поділитися:

Вчора, 13 лютого, на телеканалі 1+1 показали четвертий епізод "сліпих" прослуховувань головного вокального шоу під назвою «Голос країни». Епізод був присвячений Дню закоханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи четвертого ефіру (відео)

За увагу тренерів боролася Аліна Лаврова, яка виконала хіт румунської співачки Minelli під назвою «RamPamPam». Вокалістку прийшов підтримати її чоловік Юрій, він зіграв на гітарі під спів дружини.

Лаврови

Артисти змогли розвернути крісла трьох тренерів і обрали команду Потапа, але пройшли у шоу за однієї умови: надалі вони будуть виступати тільки вдвох.

Сьогодні у студії інфотейнмент-шоу «Твій день» сімейна пара розповіла:

«Ми вирішили, що якщо ми вже повернулися в Україну, то потрібно використати цей шанс, та прийти на «Голос країни». Коли ми жили в Китаї, то завжди дивилися українську адаптацію шоу і мріяли потрапити на сцену проєкту, але ми і не думали, що це зовсім скоро здійсниться і ми навіть розвернемо крісла трьох тренерів».

Лаврови

Також новоспечені учасники шоу «Голос країни» розповіли, чому вирішили вийти на сцену вдвох:

«Я хотів підтримати дружину, тому вийшов на сцену аби зіграти на гітарі і бути поруч з нею кожну хвилину. Хоча я і сам співаю, але це був її зірковий час. Коли ти кохаєш людину, то хочеш зробити все, щоб вона відчувала твою підтримку. Ми як два крила, які допомагають один одному рухатись. Це був неймовірний досвід», – сказав Юрій Лавров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Не обійшлось і без питань, чому вокалісти обрали команду Потапа:

«Ми не очікували, що тренери візьмуть нас обох у «Голос країни». Потап дуже тонкий психолог і ми вирішили йти до нього, адже відчули його найбільше. Ми живемо моментом, і це було на 100 відсотків правильне рішення», – сказала Аліна.

Також подружня пара привітала телеглядачів з Днем закоханих на китайській мові, як це було – можна подивитися на YouTube-каналі проєкту «Твій день».

Недільного вечора на сцену «Голосу країни» вийшла на вокалістка з Умані на ім’я Юлія Штоля. Дівчинка заспівала хіт під назвою «When Were High» і своїм співом розвернула крісла всіх тренерів.

«Я завжди мріяла побувати у ролі Насті в дуеті з Потапом», – сказала Юлія.

Потап з радістю відреагував на запрошення вокалістки та виконав з нею хіт дуету  Потап и Настя "На раЁне".

Штоля Потап

«Ти зробила мені дуже приємно тим, що запропонувала заспівати наш з Настею хіт. Ми поставили нашу творчість на паузу, адже зрозуміли, що в своєму жанрі ми все зробили і забрали усі нагороди. В один день ми з Настею вирішили, що для того, щоб ми змогли розвиватися музично, ми не будемо закривати дует, а поставимо його на паузу. Маємо намір повернутися на сцену вдвох тоді, коли побачимо, що в нас знов з’явилася та шалена енергія», – сказав Потап.

Співачка пішла до команди Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскаваторщик та співачка з ресторану: хто розвернув всі тренерські крісла у 4-му епізоді «Голосу країни-12»

Не залишив байдужим і виступ реаніматолога Гліба Пархоменко. Вокаліст виконав хіт переможців Євробачення Maneskin «I wanna be youre Slave».

«Я з 9 років мріяв бути рок-зіркою. Мої батьки наполягли на тому, щоб я вчився на лікаря-реаніматолога, але це не моя історія. Я зрозумів це, коли був на практиці, і замість того, щоб слідкувати за пацієнтом, думав про те, як ввечері буду грати з друзями на гітарі. Я не можу відмовитися від музики, адже вона  – це все, про що я думаю», – сказав Гліб.

Гліб Пархоменко

Своїм співом вокаліст розвернув 3 крісла зіркових наставників і обрав команду DOROFEEVA.

Вийшла на сцену і 26-річна акторка відомого серіаліті Карина Аваакумова. У 15 років вона переїхала до столиці та вступила на бюджет до академії ім. Глієра. Наразі жінка реалізована як дружина та мати, але все ж таки мріє про кар’єру співачки. Підтримати вокалістку неочікувано для неї прийшов навіть екс-колега по серіаліті та переможець шоу «Танці з зірками» на 1+1 Артур Логай.

«Я завжди мріяла вибитись у люди. Співала в караоке, ресторанах, ходила по всіх кастингах, які тільки були в Києві, згодом я змогла отримати головну роль у крутому проєкті. Зараз я дивлюся на своє минуле і думаю: Карино, ти стільки всього зробила, в тебе є сім’я, 10-місячний син, впізнаваність, досвід акторства, але маленька дитина в мені кричить, що я не змогла досі стати співачкою. Я хочу дати собі цей шанс і спробувати стати зіркою», – сказала Карина.

Карина Аввакумова

Нажаль, артистка не змогла розвернути крісла тренерів, але пообіцяла ще повернутися на шоу.

Випробував свою вдачу і гончар на ім’я Олександр Десятников.

«Я працюю гончаром і роблю глиняні чаші для кальянів. Зараз співаю, коли займаюся своїм ділом, але хочу, щоб мене почула вся країна і довести собі, що мій час настав», - сказав вокаліст.

Олександр виконав хіт гурту Океан Ельзи «Без тебе мене нема» і розвернув до себе Потапа.

Нагадаємо, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі