Перша в історії «Голосу країни» пропозиція руки та серця: що відбувалось на зйомках сліпих прослуховувань музичного проєкту

Голос країни
Перша в історії «Голосу країни» пропозиція руки та серця: що відбувалось на зйомках сліпих прослуховувань музичного проєкту

У 12 павільйоні столичного ВДНГ активно відбувається знімальний процес і вже з’явились перші подробиці та ексклюзивні фото з-за лаштунків.

Поділитися:

Розпочалися зйомки сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу країни «Голос країни-12». Тренерами «Голосу країни-12» стали топові українські зірки: найавторитетніший український продюсер Потап, попкоролева Оля Полякова, діджитал-сенсація DOROFEEVA і рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Голос країни 12

За лаштунками тренери обговорювали, які голоси шукають у новому сезоні «Голосу країни». DOROFEEVA зазначила, що шукає сміливих та щирих, тих, які змінять цей світ на краще. Окрім того, на зйомках сліпих прослуховувань тренерка-переможниця минулого сезону DOROFEEVA з’явилась у новому образі – із темним довгим волоссям та чубчиком.

Своєю чергою Потап намагатиметься знайти екстравагантні голоси, які представлятимуть Україну по всьому світу, де б вони не виступали.

«Сьогодні ми починаємо знімати 12 сезон легендарного шоу. І у мене великі плани. Я хочу знайти ексклюзивні голоси, які вразять та завоюють серця, в першу чергу українських глядачів. Мої цілі незмінні – я хочу, щоб наші артисти представляли Україну по всьому світу. І ми, українці, ними пишалися. А українська мова лунала по всій планеті».

Оля Полякова поділилася тим, що давно мріяла бути у «Голосі країни», і нарешті її мрія здійснилась.

«Я давно мріяли бути у «Голосі країни», і нарешті це сталося. Я хочу знайти вокалістів з сильними голосами. Для цього у мене є всі підстави – класична музична освіта! І ось мене запросили. Тепер це для мене велика відповідальність: «Голос країни» – серйозний проєкт, у який треба занурюватись повністю. Тут не можна просто приїжджати на зйомки, посміхатися у кадрі, щось каламбурити та йти. Тут треба вести людей до перемоги, займатись репертуаром, вокалом, аранжуваннями. Але я готова і дуже рада».

Голос країни 12

Повернувшись у крісло тренера «Голосу країни», Святослав Вакарчук розповів про свої перші емоції:

«Перший день зйомок приємно здивував учасниками. Вони такі різні. Такі не схожі один на одного, цікаві голоси, і це справді круто. Побачимо як далі. Та головне, щоб було багато класної музики».

На сцені проєкту глядачів очікують музичні сюрпризи: атмосферне виконання треку Staying Alive від колишнього бек-вокаліста Святослава Вакарчука. Чи впізнає голос свого бек-вокаліста сам Святослав? Також на «Голос країни» прийшов кіборг, який захищав Донецький аеропорт у 2015 році та після підриву пробув у полоні ще декілька тижнів.

Під час зйомок на сцені «Голосу країни» відбулась яскрава подія: вперше за роки виходу українського шоу учасник зробив пропозицію своїй дівчині просто на сцені після свого виступу на сліпих прослуховуваннях. Свідком цієї події стане вся країна, а що відповість дівчина – глядачі дізнаються незабаром.

Натхнений таким жестом учасника, за лаштунками шоу Юрій Горбунов згадав момент із свого особистого життя, коли зробив пропозицію Катерині Осадчій.

Осадча Горбунов Голос країни

«Я свого часу робив пропозицію Каті в Одесі і для мене це було дуже складно, оскільки я не знав, як вона відреагує. Вона відповіла «так», але це був дуже хвилюючий момент. Для жінок це дуже важливий момент. Він значущий і говорить, що чоловік нічого не боїться і на весь світ може стати на коліно і запропонувати руку і серце».

Нагадаємо, ведучими шоу традиційно буде сімейна пара телеведучих: Юрій Горбунов та Катерина Осадча, які перед зйомками сліпих прослуховувань похрестили свого другого сина. Хрестини 4-місячного Данила припали на святкування Дня Святого Миколая. 

Чому на сцені «Голосу країни» з’явиться гурт KALUSH та з яким учасником Оля Полякова заспіває оперу — глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

Дата прем’єри сезону стане відома незабаром. Усе, що відбувається за лаштунками «Голосу країни», глядачі традиційно зможуть дізнатися на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік.

Лазановський Голос країни

Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах:

Facebook: www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: www.instagram.com/goloskrainy_official

YouTube: www.youtube.com/c/goloskrainy.

Новини по темі