Голос країни-12: всі виступи третього ефіру (відео)

Голос країни
Голос країни-12: всі виступи за 6 лютого — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники у третьому ефірі на "сліпих" прослуховуваннях.

Поділитися:

6 лютого глядачі 1+1 побачили третій випуск головного вокального шоу країни «Голос країни». Традиційно першим етапом шоу є "сліпі" прослуховування: зіркові тренери наосліп відбирають вокалістів собі у команду серед всіх учасників шоу. Цьогоріч у тренерських кріслах DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого ефіру (відео)

1. Палюх Василь – Luciano Pavarotti “O sole mio”

Першим на сцену вийшов 22-річний іподиякон з Волинської області, який займається академічним співом. Василь розвернув крісла усіх тренерів, окрім Олі Полякової. Своїм наставником обрав Потапа.

2. Александрова Наталія – Софія Ротару “Тече вода”

Співачка з міста Переяслав (Київська область), яка вже 40 років на сцені та працює в Будинку культури та мистецтв, поєднує сцену з домогосподарством. На жаль, до Наталії ніхто не повернувся. 

3. Наталія Миколаєнко – Лилу45 “Восемь”

Дівчина з Білої Церкви присвятила свій виступ татові, який самостійно виховував її. Своїм виконанням нової та стильної пісні виконавиці Лілу45 (яка теж брала участь у “Голосі країни” 2 роки тому) розвернула усі крісла! Своїм зірковим тренером обрала Надю Дорофєєву, яка сказала Наталії, що із задоволенням прийшла б до неї на концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мене виховував тільки тато, він побачив у мені талант», – учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко вразила фантастичним виступом

4. Катерина Білоус – Billie Eilish “No time to die”

На сцену завітала 29-річна лейтенантка поліції з Хмельницького! Перша освіта Катерини – музична, тому у неї завжди була мрія про спів та велику сцену. Хоч жінці не вдалося повернути крісла основного складу журі, її обрала команда Другого шансу.

5. Романчук Мар'ян – Passenger “Let her go”

Вуличний музикант Мар’ян зі Львівщини приходив на “Голос країни” минулого року, проте тоді для нього не вистачило місць. Цього сезону він повернувся та зробив усе, аби його місце ніхто не зайняв. На знімальний майданчик він взяв свого домашнього улюбленця та талісмана – песика Пола Маккартні. До хлопця повернувся Святослав Вакарчук.

6. Діана Бернат – LAUD “2 дні”

22-річна співачка з міста Теребовля, що на Тернопільщині, не уявляє свого життя без вокалу. Вона виступає з власними піснями на малій батьківщині, там їх крутять на радіо. Вона прийшла на сцену для того, аби її побачила вся країна. Проте, на жаль, Діані не вдалося повернути крісла тренерів.

7. Журбан Єрназар – The Weekend “Take my breath”

На сцену “Голосу країни” завітав 25-річний співак з Казахстану! Зізнався: “сліпі” прослуховування на шоу є найважливішим кроком у його кар’єрі і він дуже хоче, аби Україна дізналася, як звучить Казахстан. Потап, який і став зірковим тренером Журбана, розповів, що його підкупила сміливість у голосі Єрназара. 

8. Войцеховські Ольга та Ганна – Софія Ротару “Два перстені” 

Дві сестри з Дніпропетровська довгий час співали пісні за кордоном, а згодом захотіли, аби їх почула рідна Україна. Місія дівчат – довести людям, а особливо молоді, що українська пісня є крутою та модною, а також нагадати про українських музичних героїв. Вони показують, що не варто цуратися свого коріння, а навпаки – варто пишатися творчою спадщиню рідних країв. Сестрам вдалося розвернути три тренерські крісла. Ольга та Ганна обрали наставником Олю Полякову.

9. Spiv Brativ – The Rembrandts “I'll be there for you”

На сцену вийшов унікальний черкаський гурт: усі чотири хлопці є рідними братами! До хлопців не повернувся основний склад тренерів, проте кнопку натисла команда "Другого шансу"! Андрій Мацола зазначив, що цей гурт йому близький, адже він сам має чотирьох синів.

10. Клім – Aloe Blacc “I Need А Dollar”

На “Голос країни” завітав експілот, який потрапив у авіакатастрофу у 2013 році. Після трагедії він зрозумів, що дуже хоче співати. На початку своєї співочої кар’єри Клім виступав у рідній Одесі в барах, а згодом відкрив власний бар. До співака обернулася Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Життя коротке, треба витрачати його на ті речі, які вам подобаються", – учасник "Голосу країни", одесит Клім, вразив і голосом, і життєвою історією

11. Цар Михайло – John Legend “All of Me” 

Консультант з меблі з міста Чернівці прийшов на шоу, адже мріє піти з роботи та займатися улюбленою справою – співати. Кожен вихідний день Михайло сідає за фортепіано та займається вокалом. Проте сцена “Голосу країни” для хлопця вже знайома – у 2015 році він потрапив у суперфінал “Голосу. Діти-2”! Цього року до хлопця повернувся Святослав Вакарчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому на сцену "Голосу країни" повернувся фіналіст "Голосу. Діти": історія Михайла Царя

12. Кайда Ярослав – Rammstein “Mein Herz Brennt”

28-річний харків’янин, який працює тур менеджером, заспівав пісню у жанрі метал-рок. До нього обернулись два тренери: Потап та Оля Полякова. Ярослав обрав собі у зіркові наставники Потапа

13. Лія Меладзе – Leonard Cohen “Hallelujah” 

На сцену “Голосу країни” прийшла донька відомого композитора та автора пісень Костянтина Меладзе! 17-ти річна киянка Лія під кінець виступу розплакалась від хвилювання, проте це не завадило тренерам оцінити вокал дівчини та повернутися до неї. В зіркові тренери дівчинка обрала Надю Дорофєєву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Костянтина Меладзе, учасниця "Голосу країни", розповіла, як тато реагує на її спів та чому все життя хотіла на сцену (ЕКСКЛЮЗИВ)

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі