Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA розповіла, яку книжку зараз читає, та дала особисту пораду як швидше перейти на українську мову (ексклюзивно у ТСН)

Голос країни
Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA зізналася, яку книжку зараз читає
Instagram/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва розповіла, яку книжку зараз читає, та поділилася лайфхаком: як швидко перейти у спілкуванні на українську мову.

Поділитися:

Тренерка «Голосу країни-12» DOROFEEVA у студії ТСН розказала, що зараз читає, згадала про свою українськомовну творчість та зізналася, що допомогло їй швидше перейти на українську мову у спілкуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у нагородженні маленьких українських героїв та поділилася щемливою історією 7-річного Єгора

DOROFEEVA розповідає, що коли дізналася в 2019 році, що буде тренеркою шоу "Голос. Діти" на 1+1, вирішила покращити свої комунікативні здібності в українській мові. Адже розуміла, що на телебаченні хоче спілкуватися виключно державною мовою. Про цей свій досвід Надя розказує:

"Перед зйомками "Голос. Діти" я звернулася за допомогою до вчительки української мови. І вона мені сказала, що перше, що треба робити всім, хто переходить на українську мову – це читати книжки вголос".

Таку пораду DOROFEEVA дає зараз всім, хто прагне менше спілкуватися мовою агресора і швидше опанувати нашу рідну українську мову. Розкрила Надя і секрет, яку книжку зараз читає сама: це роман Івана Багряновго "Тигролови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна підопічна “Здійсни мрію” з Миколаївщини виступила зі співачкою DOROFEEVA на футбольному матчі в Іспанії

Тренерка-переможниця "Голосу країни-11" та тренерка "Голосу країни-12", який було тимчасово перервано через війну, DOROFEEVA після повномасштабного вторгнення росії в Україну є частиною нашого культурного фронту: активно створює і популяризує українськомовний контент. Зокрема нещодавно співачка презентувала україномовну версію свого хіта — "різнокольорова". Крім того, на початку літа Артем Пивоваров і тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA презентували чуттєвий дует на вірш Шевченка: пісню "Думи". Про неї Надя каже у студії ТСН:

"Було чітке попадання з піснею "Думи": це вже майже народна пісня, яка відгукується в серці всім".

Саме пісню "Думи" DOROFEEVA заспівала наживо у студії ТСН. Дивіться, як це було:

Новини по темі