"Життя коротке, треба витрачати його на ті речі, які вам подобаються", – учасник "Голосу країни", одесит Клім, вразив і голосом, і життєвою історією

Голос країни
Історія учасника "Голосу країни" Кліма, який вижив у авіакатастрофі та почав співати

На сцену "Голосу країни-12" прийшов експілот, якому вдалося вижити у авіакатастрофі.

Поділитися:

На “сліпі” прослуховування “Голосу країни-12” прийшов 33-річний експілот, а нині підприємець та співак, одесит Клім! Виконанням пісні Aloe Blacc “I Need A Dollar” він обернув крісло Олі Полякової. Таким чином він став першим хлопцем у її команді. Ексклюзивно для 1+1 Клім розповів, чому кинув авіаційну справу та як поєднує підприємницьку діяльність з вокалом.

Клім

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки теж проходять кастинг: як відбирають тренерів у шоу «Голос країни» (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Як пілот, Клім має досвід в 245 годин польотів. Проте у 2013 році сталося те, що назавжди позбавило бажання бути пілотом:

Це був рейс Одеса-Донецьк. Я був у статусі пілота-наглядача. Була дуже погана погода, під час зниження був туман. На висоті, більшій ніж 100 метрів та на швидкості десь 250 км/год ми почали падати. Коли я відкрив очі, я, звичайно, зрозумів, яке у мене пошкодження, але я міг допомагати людям. Після цього навіть заснути тяжко. Ті люди, яким ти прагнув допомогти, але не вийшло, сняться тобі. Ти питаєш себе, чому ти живий, а вони ні. 

Клім

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецпроєкт «Другий шанс» на Голосі країни-12: як будуть боротись за перемогу учасники п’ятої команди

Як розповів Клім, після авіакатастрофи він кардинально змінився та вирішив займатись тим, до чого все життя “не доходили руки”:

Все змінюється після авіакатастрофи, насамперед у голові та серці. Я почав думати, скількома справами я хотів займатися, але, мабуть, бракувало часу або боявся, соромився. Я зробив для себе маленький список. Першим у цьому списку було “співати”. 

Зараз Клім щотижня виступає, а майже кожен день пише пісні. Спочатку він співав у різних барах Одеси, а пізніше вирішив відкрити власний:

Мені стало дуже ліньки домовлятися за інші бари і я відкрив свій у центрі міста – прямо на Катерининській площі, перший містичний бар в Україні. Моя підприємницька діяльність завжди йде паралельно з музикою. Без музики нема "справ", а без "справи" немає музики. Музика – це те, що щодня відволікає тебе вдома, зігріває, дає нові емоції та сили робити щось далі.

Клім

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: переможець шоу отримає спеціальний музичний суперприз

Клім пояснив, для чого прийшов на “Голос країни”:

Я прийшов на проєкт, тому що життя коротке. Треба витрачати його на ті речі, які вам подобаються. 

Чоловік зазначив, що коли подавав заявку на проєкт, навіть не знав, хто є тренерами у шоу:

Я вам зізнаюся, що я замотався, приїхав та зрозумів, що навіть не знаю, хто наставники! У мене навіть не було можливості подумати над цим. Я віддався долі, у мене все життя таке.

Як буде розвиватися історія експілота на “Голосі країни-12”? Дивіться у шоу! 

Клім

Також можете переглянути виступ Кліма на “сліпих” прослуховуваннях: 

Новини по темі