Зірки теж проходять кастинг: як відбирають тренерів у шоу «Голос країни» (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Голос країни
Як проходять кастинги на роль тренерів у шоу «Голос країни»

Як зірки стають тренерами «Голосу країни»? Чи проходять вони теж кастинг?

Поділитися:

Чи проходять зірки кастинг на роль тренерів «Голосу країни»? Яким чином обирається четвірка зіркових тренерів у кожному сезоні головного вокального шоу країни? Про це у прямому ефірі в Instagram тренерки-початківиці Олі Полякової розповів продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк. Про свій шлях до тренерського крісла згадала і сама Оля Полякова.


Вже сьогодні, 6 лютого о 21:00 на 1+1 дивіться третій епізод шоу "Голос країни": на головний сцені країни заспіває лейтенантка поліції, фіналіст «Голосу. Діти» та донька Лія Меладзе.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

Отже, Володимир Завадюк розповів, що зірки теж проходять кастинг на «Голос країни», щоб потрапити до тренерского крісла. А проходить він таким чином: знаменитості сідають у звичайні крісла і прослуховують реальних вокалістів, повертаючись за бажанням та коментуючи виступи виконавців. Продюсер «Голосу країни» зізнався, що багато артистів приходять на кастинг, але тренерами стають одиниці. Є і такі зірки, які неодноразово пробували себе на кастингу тренерів і зрештою таки ставали ними. До прикладу Володимир Завадюк пригадав MONATIK:

«Я часто наводжу в приклад MONATIK, який приходив на кастинг декілька разів, але пройшов, здається, тільки з третього разу. Тоді я побачив та почув його після народження дітей і зрозумів, що це абсолютно інша людина, яка дуже наповнена, дуже горить своєю мрією і, безумовно, “Голос. Діти” вже тепер складно уявити без нього».

Монатик

Також Завадюк згадав про кастинг Дана Балана та зізнався, що спочатку були сумніви, але команда проєкту все ж вирішила спробувати співпрацю з артистом:

«Зрештою стало очевидно, що Дан – це абсолютно true, красунчик-рокер, нерв та музичний відрив, і глядачеві буде цікаво поспостерігати за цим шоу за участі Балана».

Дан Балан

Як же до «Голосу країни-12» потрапила Оля Полякова? Співачка поділилася спогадами:

«Я декілька разів проходила кастинг на шоу “Голос країни”. Спочатку я не дивилася це шоу і подумала, що мене туди кличуть, бо всім треба шоу, а я вмію його робити. А вже пізніше, коли я дивилася “Голос країни” і закохалася в цей проєкт, то йдучи на свій другий кастинг, який був через 8 років, я вже точно зрозуміла, куди я йду і навіщо». 

Полякова

Порівнює перший і останній кастинг Олі Полякової і Володимир Завадюк:

«Абсолютно інша Оля “тоді” і “зараз”. В цьому році було абсолютно зрозуміло, що місце Олі в “Голосі країни”, бо це для неї і глядача можливість показати Полякову іншою».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Оля Полякова також розповіла, як трансформувалося її ставлення до шоу «Голос країни» за роки виходу шоу в ефір:

«Коли я йшла вперше на кастинг, то думала, що шоу про мене, а коли вдруге, то вже розуміла, що це шоу насамперед про талановитих людей, де я як артист-зірка повинна допомогти їм розкритися». 

Оля Полякова

Співачка зауважила, що і у зірок є кастинги, і навіть відомі люди отримують відмови. Полякова наголосила:

«Навіть ті, хто вже чогось досяг, мають провали, бо це життя, і це нормально. Це месидж для всіх про те, що варто йти до своєї мети попри все, і рано чи пізно обов’язково у вас все вийде». 

Нагадаємо, тренерами "Голосу країни-12" стали топові українські зірки: найавторитетніший український продюсер Потап, співачка та попкоролева Оля Полякова, діджитал-сенсація DOROFEEVA та рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Голос тренери

Дивіться шоу "Голос країни" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі