Прем'єра на "1+1 Україна": цікаві факти про серіал "Хазяїн"

Хазяїн
Цікаві факти про серіал Хазяїн — прем'єра на каналі 1+1 Україна

До Дня Незалежності телеканал "1+1 Україна" покаже українську класику на сучасний лад — серіал "Хазяїн".

Поділитися:

24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться премʼєра 4-серійного телефільму "Хазяїн". Цей серіал — легендарна українська класика на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі. В телесеріалі знімались відомі українські актори: Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська, Олег Іваніца та молоді українські актори Катерина Алексєєва, Ілля Пономаренко та Альберт Малик. 

серіал Хазяїн 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

Зібрали для вас цікаві факти про серіал "Хазяїн":

  1. П`єса написана в 1900 році, але вона досі лишається актуальною для України.
  2. Ще навесні 2021 проєкт "Хазяїн" став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3.
  3. Адаптація сценарію до серіалу за п'єсою Карпенка-Карого "Хазяїн" на сучасний лад зайняла півроку. 
  4. Режисером серіалу став Тарас Ткаченко, який зняв "Чорного ворона" за романом однойменного бестселера відомого українського письменника Василя Шкляра.
  5. "Хазяїн" став першим за довгий час серіалом в фільмографії Богдана Бенюка.
  6. Акторка Катерина Алексєєва для ролі доньки Терентія Пузиря - Софії - безпосередньо під час зйомок вчилась кататись на велосипеді.

серіал Хазяїн 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Не пропустіть премʼєру серіалу «Хазяїн» з Богданом Бенюком в головній ролі 24 серпня о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна". 

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі