Валентина Хамайко: "Старша донька хоче влітку йти на стройову підготовку"

Хоробрі серця
Валентина Хамайко розповіла про патріотизм 14-річної доньки

Ведуча проєкту "Хоробрі серця" Валентина Хамайко в новому інтерв'ю розповіла про патріотизм та активну позицію своєї 14-річної доньки.

Поділитися:

Валентина Хамайко, ведуча проєкту «Хоробрі серця» та ранкового проєкту «Сніданок з 1+1», що виходять на каналі «1+1 Україна», в інтерв'ю сайту КП поділилася історією про свою 14-річну доньку Соломію та її патріотичні погляди.

"Соломійка найстарша, їй 14, і вона фактично кожні вихідні ходить на мітинги. В неї є активна позиція. Влітку вона хоче йти на стройову підготовку, де вчать і зброю тримати в руках, і надавати медичну допомогу. Я її підтримую в цьому. Це базові знання, якими має володіти, як на мене, кожен українець", — розповіла ведуча.

Валентина також наголосила на важливості патріотичного виховання в школах:

"Вважаю, що у старших класах один день на тиждень має бути присвячений саме цим питанням: тактичній медицині, наданні першої невідкладної допомоги, боротьбі з дезінформацією, вивченню різних видів зброї, вибухових приладів, щоб ні в якому випадку не наражати себе на небезпеку. Я Соломії завжди кажу: ти можеш висловлювати свою позицію, не треба озиратися на маму чи ще на когось, ти особистість, це твоє повне право. Вона дуже доросла, як на свій вік, дуже гарно мислить. Тому зроблю все для того, щоб вона пройшла стройову підготовку і щоб у неї був такий досвід", — підкреслила Хамайко.

Валентина Хамайко про доньку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ведуча проєкту "Хоробрі серця" Валентина Хамайко розповіла, як отримала досвід стройової підготовки: "Я зрозуміла, що маю вміти тримати в руках зброю"

Як покращити роботу мозку: поради Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1"

“Це мене зламало всередині, адже я не знала, як вилікувати розбите серце”: телеведуча Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” розповіла про втрату зведеного сина

За лаштунками “Пісні мого життя”: героїні проєкту Валентина Хамайко та Юлія Паєвська “Тайра” про музику в їхньому житті, хобі та боротьбу з російським контентом (ексклюзив)

Новини по темі