Валентина Хамайко розповіла секрети костюму «Мотанка» та показала музиканта, який вчив її грати на бандурі

Валентина Хамайко розповіла про костюм Мотанки на шоу "Маскарад" та свою гру на бандурі
Instagram/valentinakhamaiko

Вчора стало відомо, що за костюмом Мотанки у шоу «Маскарад» ховалася ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко. Сьогодні вона розповіла про секрети свого костюму.

Поділитися:

Вчора стало відомо, що Мотанкою у шоу «Маскарад» була ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко. Дивіться, як це було.

Сьогодні Валентина Хамайко у «Сніданок. Вихідний» розповіла, як їй вдавалося грати на бандурі у такому незручному костюмі та про те, чи довго вона згадувала, як грати на цьому інструменті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Бабайки" в шоу "Маскарад"!

Валентина розповідає – грала на бандурі у музичній школі, але після цього 20 років не брала інструмент в руки. Тож згадати музичну грамоту їй допоміг композитор і музикант Ярослав Джусь, який став сьогодні гостем «Сніданку. Вихідний». Про Валентину Хамйако він розповідає:

Вона була дуже сумлінна і вперта учениця. Я відразу побачив, що рука у неї поставлена, а її м’язова пам’ять швидко відновилася.

Валентина та Ярослав зізнаються – тренувалися з літа, коли Хамайко затвердили на участь у шоу «Маскарад». А до цього вона проходила кастинг і демонструвала продюсерам шоу, що вміє грати на бандурі. Дивіться яскравий номер Мотанки на шоу «Маскарад»:

Валентина Хамайко розказує, що для того, щоб повноцінно грати на бандурі, їй виготовили спеціальні міцні накладні нігті. У своєму ж фантастично автентичному, але доволі громіздкому костюмі грати було не дуже зручно. Ведуча ділиться інформацією:

Для того, щоб щось бачити під час гри на бандурі і зафіксувати якось голову, мені доводилося відкривати рот і підборіддям тримати маску знизу. Це було непросто, але мегацікаво.

У масці Мотанки Валентина тренувалася грати на бандурі і вдома, і швидко ховалася, якщо розуміла, що діти можуть її побачити. Адже за правилами «Маскараду» заборонено розголошувати будь-яку інформацію про шоу та свого персонажа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Дивіться, як Валентина Хамайко поділилася своїми враженнями від виступу на шоу «Маскарад»: