«Твій день» приготував сюрприз для глядачів: Твоя мрія про червоне авто може стати реальністю

Справжній фурор в ефірі “Твій день” зробили Яма, Мірошниченко, Ванникова, Ровінська та Рабчун: машина у подарунок

Шоу «Твій день» на 1+1 у новому сезоні втілюватиме мрію своїх глядачів про червоне авто в обмін на добру справу

Поділитися:

Життя в місті на мить завмерло, коли вони побачили її… Молода пара закоханих раптово зупиняється, хлопчик зачаровано завмирає, дідусь кидає читати журнал… Хто ж ця таємнича Вона і чому завітала до міста?

Таке відео цілий тиждень бачили в ефірі глядачі шоу “Твій день” і підірвали соцмережі запитаннями. Довгі дні напруги – і ось нарешті! 

Інтригу розкрили сьогодні, 18 жовтня, в прямому ефірі “Твого дня” на 1+1. Нарешті глядачам показали Її. Це новенька червона автівка! Так, та сама, як у кіно про dolce vita! Твоя мрія! Саме на такій моделі їздять Джей Ло, Ді Капріо та італійські модниці. 

Твоя мрія

На подвір'я каналу 1+1 Влад Яма та Стася Ровінська привезли цю красуню на лафеті. Вона тепер стоїть, як модель на подіумі, з величезним бантом та чекає тут на свого власника. Її зустріли телезірки Тімур Мірошніченко, Ірина Ванникова, Володимир Рабчун, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс з зірковими гостями денного шоу — учасниками “Танців з зірками”, співаками, блогерами. Фотосесія, спалахи фотографів, вигуки захоплення. 

Єгор Гордєєв

Неля Шовкопляс

Денне шоу «Твій день» розпочинає новий сезон на 1+1 з грандіозного сюрпризу! Спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС» разом запускають благодійну справу «Твоя Мрія», головний подарунок якої – італійська червона автівка зі скляним дахом! Саме та омріяна, від якої серце б’ється швидше! 

Твій день

Отримати її можна за умови – треба допомогти тим, хто цього дуже потребує: мамам і немовлятам з вадами серця. Для цього потрібно перейти на сайт mriya.1plus1.ua, натиснути кнопку «Хочу спробувати», та перерахувати благодійний внесок у розмірі від 200 гривень. Ти можеш робити стільки благодійних внесків, скільки хочеш до 15 грудня включно. Кожен з них – твій шанс перемогти та допомогти. Ти не просто змагаєшся за авто, ти твориш історію!

В Україні щороку понад 2000 жінок, які прагнуть народити дитя, ризикують життям через хвороби серця. А у часи Covid пандемії ця ситуація стала ще болючішою. У 75% випадків урятувати і маму, і немовля реально, якщо вчасно надати допомогу. Єдине місце в Україні, де це можливо – Національний Інститут серцево-судинної хірургії імeні М. М. Амосова, там є програма “акушерська кардіологія”. Однак в інституті не вистачає потрібного обладнання та комплектації для інтенсивної терапії.

твоя мрія мета

І саме ми з вами можемо допомогти придбати важливе для життя новонароджених обладнання. Уяви, що Твоя Мрія про машину може стати велетенською зміною в житті мам та малюків України! Телезірки Руслана Писанка, Володимир Рабчун, Влад Яма, Стася Ровінська, Ірина Ванникова, Тімур Мірошниченко, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс запрошують тебе взяти участь у добрій справі.

«Якщо ти хочеш диво в своєму житті, стань дивом для іншого. Зробімо цю велику справу разом – зцілимо серця мам та малюків! Я і сам хочу цю червону машину, але мені, як і всім організаторам, не можна брати участь у цій благодійній справі. Але гроші на сайті mriya.1plus1.ua я перерахую – це не заборонено!», – розповів Влад Яма.    

твоя мрія

Переможця – власника італійської червоної машини – буде оголошено в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1.  

Усі кошти, зібрані під час благодійної справи, будуть витрачені на придбання необхідного медичного обладнання для новонароджених.

Також підписуйся на TikTok машинки «Твоя Мрія»!

Твоя мрія