«Маскарад» на 1+1: новим героєм шоу став войовничий Ронін

Новим героєм шоу «Маскарад» став войовничий Ронін

Вже 18 вересня о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра найзагадковішого шоу країни під назвою «Маскарад».

Поділитися:

Зіркові команди будуть змагатися за перемогу, а суперзірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти, такі як: танці, акробатика, гра на різних музичних інструментах, бій на шаблях та інші.

Триває медійний квест від телеканалу 1+1, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героями нового сезону Маскараду. Персонажі з’являлись в ефірі телеканалу, соц.мережах, друкованій пресі, у Tiktok-будинку із відомими блогерами та навіть на найбільшому світлодіодному екрані Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативна продюсерка шоу «Танці з зірками» Олена Коляденко розповіла, як створювався фантастичний морський номер MÉLOVIN

Сьогодні завдяки квесту глядачі дізнались, що новим героєм шоу став войовничий Ронін. Фантастичний персонаж з’явився на сайті телеканалу 1+1 у вигляді пазлу, який міг зібрати кожен відвідувач сайту.

Пазл за посиланням: Стало відомо ще одного персонажа шоу "Маскарад": склади пазл та дізнайся хто це

За легендою шоу Ронін – це вільний воїн, який втратив свого майстра. Тепер він наодинці подорожує світом і захищає свободу людей. Ронін вірить, що слава про його добрі вчинки розлетиться і він зможе повернутися у рідний край до нового наставника.

Образ героя складається з великого шолому, який прикрашає справжній кінський хвіст. Одягнений Ронін у традиційний японський костюм воїна в коричневих та бірюзових тонах, рукава якого прикрашає шкіряна бахрома. Пальці та вуха Роніна розмальовані золотою фарбою, а обличчя закриває біло-рожева накладка. Шия героя оповита шовковим платком золотого кольору. У руках Ронін тримає дві самурайські шаблі, які стали його вірними супутниками у боротьбі за свободу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ «Танців з зірками» Олексій Суровцев станцював еротичний танець у серіалі «Моя улюблена Страшко» (відео)

Хто саме ховається за образом могутнього героя, глядачі і зіркові команди зможуть відгадувати під час ефірів нового сезону «Маскараду».

Маскарад

Наступні два героя з’являться вже 18 вересня о 20:20 в першому епізоді шоу «Маскарад».

Нагадаємо, ведучий шоу — Тімур Мірошниченко. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур у свій день народження показала фотографії з сімейного архіву: "Це мій перший день народження без мами"

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес. Кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, чи спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального додатку в смартфоні. Кожного епізоду будуть відкриті імена двох суперзірок у фантастичних костюмах. До інших трьох героїв наступного епізоду приєднаються ще двоє нових.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».